Kowalsky meg a Vega - 3 kérdés, 3 válasz - Jimmy

Kowalsky meg a Vega - 3 kérdés, 3 válasz - Jimmy

Június 12-én, azaz pénteken lesz a Kowalsky meg a Vega EGYETLEN nyári fellépése a fővárosban (Barba Negra Track). A rangos esemény apropóján kikérdeztük egyesével a tagokat.

Igényel-e különösebb extra felkészülést egy ilyen nagykoncert, mint amilyen pénteki lesz a Track-ben, vagy elég a turnérutin? 

Egy ilyen szabású koncert megszervezése, lebonyolítása már február körül elkezdődik! Nem igazán a számok lejátszására koncentrálunk, mert azt gondolom, ezt nevezhetjük "rutinmunkának" mivel rengeteget koncertezünk hála a koncertszervezőnknek Őri Ferinek és a tour managerünk-nek Csapó Tamásnak! Azért annyiban más lesz, hogy ez egy 2 órás koncert, 5-6 nótával hosszabb mint a megszokott Kowalsky meg a Vega "forradalmak"! (nevet) A komolyabb szervezési időt a látvány megtervezése viszi el.Nagyon jó stáb dolgozik velünk és úgy gondolom, hogy Nekik köszönhetően egy igen látványos koncertet mutatunk be mindenkinek, aki ellátogat június 12-én a Barba Negra Track színpada elé.

Mit jelent számodra a Kowa meg a Vega szeretet-forradalma?

A barátaink, a közönségünk velünk együtt élvezi azt a két órát, amit neki szerveztünk, építettünk találtunk ki, hogy boldogan és feltöltődve mehessenek haza a koncertről.

Mit iszol koncert alatt, előtt és után?

Koncert előtt csak vizet és üdítőt!! (nevet) Persze ez nem igaz! Általában a jó borokat kedvelem, de buli előtt max. 1db áldást iszunk meg a zenekarral. Én egy jó pálinkával abszolválom ezt a feladatot! (nevet) Koncert közben rengeteg vizet; hogy a buli után mit? Az mindig helyzetfüggő!!