Kowalsky meg a Vega - 3 kérdés, 3 válasz - Kowa

Kowalsky meg a Vega - 3 kérdés, 3 válasz - Kowa

Június 12-én, azaz pénteken lesz a Kowalsky meg a Vega EGYETLEN nyári fellépése a fővárosban (Barba Negra Track). A rangos esemény apropóján kikérdeztük egyesével a tagokat.

Igényel-e különösebb extra felkészülést egy ilyen nagykoncert, mint amilyen pénteki lesz a Track-ben, vagy elég a turnérutin? 

Nyilvánvaló, hogy sokkal több energiát és odafigyelést kíván egy ilyen koncert háttérmunkája. Szerencsénkre a munka vaskosabb részét ezen a területen Jimmy és Soci megoldja. Nem is értem, néha úgy tűnik, mintha kiapadhatatlan energiáik lennének a szervezői feladatokra. Persze így van ez jól, hiszen mondhatni mindenkinek speciális feladata van a csapatban (természetesen a hangszeres "kötelezettségeken" túl), amelyet
kinek-kinek vérmérséklete, személyisége és erényei alapján osztottunk rá. A zenei alkotás megkezdéséért például ketten a Moréval felelünk, a  dalok kidolgozása csapatmunka, de a lemezek art- és hozzá tartozó kreatív munkálatait inkább én felügyelem.
Visszatérve a Track-es bulihoz, tény: Jimmy és Soci ( no meg Őri Feri) ezt a koncertet már év eleje óta "játssza"!!! 

Mit jelent számodra a Kowa meg a Vega szeretet-forradalma?
 
Ez az életem. Mit is lehet erre válaszolni? (nevet)
Az a munkám és szolgálatom, amit teljes szívemből szeretek és élvezek. A gyakran kimerítő körülmények (éjszakázások, véget nem érő utazások, stb.) sem csorbítják a lelkesedésemet, sőt, úgy tűnik, az idő előrehaladtával az csak hatványozódik. 
 
Mit iszol koncert alatt, előtt és után?

Az idő és a hely meghatározza ezt, de sok víz, némi tea,  azonban van, hogy a Soci ajánlotta jobb sör , vagy a Jimmy prezentálta legjobb borból is szívesen megiszok egy keveset.De a turnébuszban( ahol a "fél életünket éljük") kizárólag a víz fogy,abból viszont rengeteg- főleg a nagy nyári turnék alatt!