Közel harminc év után, újra Budapesten az Aerosmith!

Közel harminc év után, újra Budapesten az Aerosmith!

A világ egyik legnépszerűbb rock zenekara, az Aerosmith, a megalakulásának 50. évfordulóját egy nagyszabású világkörüli turnéval ünnepli, melynek keretein belül, 2022.07.10-én, Magyarországon, a Puskás Arénában is koncertet ad! A budapesti koncertre egy magyar zenekar is meghívást kapott a Live Nation koncertszervezőtől. Vendégfellépőként, a hazai zenei élet egyik legnépszerűbb csapata, a domoszlói Road zenekar nyitja majd a fél évszázadát ünneplő hallhatatlan banda jubileumi koncertjét. 
 
A Road, 2004-ben alakult rock-metál zenekar, kiknek az elmúlt évek alatt számos lemeze ért el arany és platina minősítést. Látványos és dinamikus produkcióikkal mára a legnagyobb fesztiválok népszerű fellépői. Legújabb lemezük a “Senki kedvéért nem fékezünk!” 2021 júniusában jelent meg.
A csapat legnépszerűbb dalai, a Világcsavargó, a Megint nyár, a Túlzó kámfor illat, a 2 bennem az én, vagy az Ahol a hegyeket látod, melyek biztosan helyet kapnak majd jövő júliusban a Puskás Aréna színpadán. A Road tagjai igazán megtisztelőnek érzik a felkérést és örömmel vállalták ezt a nem mindennapi koncertlehetőséget.