Kritikus pont

Kritikus pont

Zenei youtuber tehetségkutató indul magyarországon!

 
 
A Hear Hungary a Sony Music-kal közösen tehetségkutatót indít, mely azt tűzte ki céljául, hogy megtalálja a YouTube legjobb új zenekritikusait. 
 
A szervezők úgy vélik, hogy a remek zenei szaklapok (Bravo, Hammer World, Music Media Magazin, Recorder, Rockstar) és online magazinok (keretblog.hu, Lángoló Gitárok, offmedia.hu, rockbook.hu, rockstation.hu, shock.hu stb.) mellett a youtube-on is el kéne indulnia egy szakmai párbeszédnek, amely segíti az előadókat abban, hogy alkotásaik eljussanak a fiatalokhoz, a rajongóknak pedig tartalmas és szórakoztató tájékoztatást adjon az újdonságokról. 
 
A jelentkezőknek 2019. július 15-én éjfélig az alábbi albumok valamelyikéről kell minium 5, maximum 10 perces YouTube videót készíteniük:
Amon Amarth - Berserker
Kodaline - Politics of Living
Maluma - 11:11
P!nk - Hurts 2B Human
Tyler, The Creator – IGOR
 
Segítségként Paul Street youtuber készített egy mintavideót, melyben Lil Peep munkásságát járja körbe egy 10 perces videóban. (lent)
 
A legjobbak között értékes nyeremények találnak gazdára:
SONY videókamera
SONY memóriakártya
LED lámpák és állványok
zöld háttér álvánnyal
 
A döntőbe a beküldött kisfilmek alapján 5 youtuber kerül be közönségszavazatok által, valamint 5 youtubert a zsűri juttat tovább. A döntőre készített videók közül a zsűri 2019. július 31-én választja ki a győztest.
 
A zsűri tagjai:
Berényi Konrád – onlinemarketing.hu
Kovács Péter – YouTube/Google
Köteles Leander – zeneszerző, szövegíró, énekes, multi-instrumentalista
Paul Street - youtuber
Réz András – esztéta
Szarka József – Hear Hungary