Különleges menüvel készül a Bohemian Betyars és a Madhouse Budapest

Különleges menüvel készül a Bohemian Betyars és a Madhouse Budapest

Március 13-tól különleges séfajánlat érhető el a Madhouse Budapest Bistro & Craft Beer Bar-ban. Az új menüt a Bohemian Betyars zenekarral közösen álmodta meg Piszkor Norbi executive chef és a fogások megvásárlásával a Perecesi Tanoda támogatható. A séfajánlat bemutatója március 14-én lesz. Ezen a napon az együttessel is találkozhat majd a nagyközönség és így természetesen a muzsikálás sem fog elmaradni.
 
Itt a tavasz, ideje zenélni, ünnepelni, jókat enni, mulatni és nem utolsó sorban finomakat inni. Ezzel az életérzéssel született meg a Bohemian Betyars menü. Slambuc makuka ropogóssal, korhelyleves füstölt tarjával és házi creme fraiche-el, kakashere pörkölt csirkelábbal és burgonyával, végül mákos nudli mákos namelakával és 1 Csapp Pálinka meggyszósszal. Kiadós fogások, bohém csavarral.
 
 
A menü fogásainak megvásárlásával a Perecesi Tanoda támogatható. A Tanoda hosszú távú célja a Miskolc - Pereces városrészben élő hátrányos helyzetű tanulók körében a végzettség nélküli iskolaelhagyás csökkentése, iskolai hiányzás csökkentése, képzettségi szint növelése és az iskolai sikeresség növelése.
 
Az ételek mellé természetesen megfelelő ital is dukál. Április 14-én a séfajánlat mellett bemutatásra kerül a BETYARS' PLUMONADE, mely a hazai Mad Scientist kraft sörfőzde és a zenekar kollaborációjában jött létre. A sör alapja Belga búzasör, melyhez yuzu, szilva és fahéj kerül még.
A kampányról bővebb információt a Facebook eseményben és a Madhouse FB oldalán olvashatnak.
 
A Madhouse Budapest és a Bohemian Betyars zenekar is vár mindenkit szeretettel! Gyűjtsünk együtt a Perecesi Tanodának!