LADY WHISTLEDOWN LEGÚJABB TITKA

LADY WHISTLEDOWN LEGÚJABB TITKA

Látni és láttatni - fényűző illatok dekadens gyűjteménye, mely a legkiválóbb társaság figyelmét is felkelti!
 
A Lush új Bridgerton kollekciója káprázatos termékei tökéletesen társaságot biztosítanak a nyári báli szezon legjobban várt eseménye, a Netflix és a Shondaland által gyártott Bridgerton harmadik évada mellé. Hat egyedülálló és limitált terméket találunk a kínálatban. Vigyázat! Csak a készlet erejéig!
 
A nagysikerű sorozat első két évadában is olyan zenéket hallhattunk - és természetesen nem mehetünk el a zenei paletta mellett szó nélkül -, amiket nagyon is jól ismerünk, egy kivétellel. Ezúttal klasszikus feldolgozásban. 
Az első évadban Billie Eilish, Taylor Swift, Maroon 5 és Ariana Grande dalait is hallhattunk vonósnégyes által átdolgozva, a másodikban pedig a frissebb dalok helyett visszanyúltak picit az időben és Nirvana, Rihanna, Alanis Morissette, Madonna, Pink dalokkal elevenítették meg a kosztümös angliai hangulatot. 
A harmadik évadban újra hallhatjuk Billie Eilish és Taylor Swift dalait, ezek mellett pedig például Gayle “elég nagyot ment” abcdefu című dalát is.
 
A legnagyobb népszerűségnek örvendő Bridgerton parfümöt Emma Vincent, a Lush parfümkészítője a saját esküvőjére készítette. Bódítóan szerelmes virágillat és egy hobbikertnyi menta, zsálya és rozmaring jellemzi. Figyelem! Nem csak esküvőre ajánlott! Penelopé vajon talál magának férjet, ha már elszánta magát? Ez persze a sorozatból derül ki, mindenesetre Emmának és párjának sok boldogságot kívánunk!
 
 
A szokásos fürdőbomba adag sem maradhat ki, amiből egy Two Families, bőrpuhító kakaóvajas és egy Colour, Clarity, Carat, Cut fürdőbomba is helyet kapott a kollekcióban.
Továbbá egy rózsaillatú krémszappan (See And Be Seen), egy Bee névre keresztelt testápoló balzsam és egy édes vaníliás, krémes, kakaóvajas, réti legyezőfűvel megfűszerezett testápoló, a Creme Anglaise is a tiéd lehet a LUSH webshopjából és a boltok polcairól.
 
Hogy melyiket választod? Az tőled függ! De számolj vele, hogy Lady Whistledown nem hagyja szó nélkül, bárkit is… pardon… bármelyiket is választod!
 
A cikk a Lush Hungary megbízásából jelent meg.
Fotó: Lush Hungary