lángoló dobverő trükk-technikán alapuló tűz-show

lángoló dobverő trükk-technikán alapuló tűz-show

Megjelent Ziskó Olivér új szólólemeze!

Megjelent Ziskó Olivér új szólólemeze „The Wondrous Stag / A Csodaszarvas” címmel. A dobos a 2010-ben megjelent „100% Drumming” CD/DVD óta nem jelentkezett saját albummal.
 
Most egy lángoló dobverő trükk-technikán alapuló tűz-show dalait hallhatjuk tőle. A technikáról készült bemutató videót itt megnézheted:
 
 
Pár információ azoknak, akik még nem ismerik: Olivér több mint 25 éve aktív tagja a hazai és részben a határainkon túli undergroundnak. Hallhattátok már Sear Bliss és Bloody Roots lemezeken, de sok egyéb albumon is. Session és stúdió zenész. A magyar mainstream közismert előadóival is lép-, lépett színpadra (Tóth Vera, Keresztes Ildikó, Auth Csilla, Danics Dóra, Török Ádám…).
 
A Csodaszarvas lemez egy instrumentális, modern jazz, világzene, prog rock és darkwave kombináció. Érdemes meghallgatnod, főleg, ha a misztikus hangulatú, elmélyülős, kísérletező zenék is érdekelnek. Dobosoknak kifejezetten ajánlott a jó pár dobszóló és a páratlan ütemosztók miatt.
 
 
A lemez munkálataiban segédkező stáb listáját is említenünk kell: Vendégzenész: Marius Pop Bukarestből. Ő napjaink egyik legkiemelkedőbb gitáros tehetsége Európában. A román popsztár, Smiley gitárosa és számtalan fúziós-jazz projekt tagja. A dalokat keverte és masterelte Scheer „Max” Viktor, aki rengeteg honi zenekarral dolgozott már és a neve nem ismeretlen a stúdió-szakmában. A cover art és booklet Havancsák Gyula munkája (Annihilator, Stratovarius, Accept, TYR, Grave Digger, Destruction és számos hazai lemezborító grafikusa). Fotók & videók: Tóth Tamás. A dalokat Olivér szerezte és a dobok mellett egyéb ütőhangszereken és billentyűs hangszereken is játszik a felvételeken.
 
A CD 9 dalt és 2 bonus tracket tartalmaz (össz. játékidő 68 perc). Jelenleg 5 országban van terjesztés alatt. Megvásárolható kb. 40 hazai hangszer és zeneműboltban. A következő hetekben a Líra hálózat könyvesboltjaiban is elérhető lesz. Ajánlatos megnézni a kiadvány kedvcsináló videó előzetesét:
 
 
Olivér Bandcamp oldalán a teljes anyag meghallgatható. Ugyanitt a lemez letöltésével vagy CD rendeléssel támogathatod az előadót: