Lead Zeppelin koncert a Dunán

Lead Zeppelin koncert a Dunán

Harmadik éve már, hogy nyaranta egy estére útjára indul a különleges sétahajós koncert, amely túl azon, hogy egy fergeteges rockbuli, háttérnek Budapest csodálatos panorámájában gyönyörködhet a zenész és a néző egyaránt. Aki még nem volt, gondoljon csak bele, hogy milyen jó hajókázni a Dunán, miközben élőben szól mondjuk a Whole lotta love, a Heartbreaker vagy akár a Stairway to Heaven, a legendás Led Zeppelin kiváló hazai helytartója, az idén éppen 18. esztendeje nagy sikerrel működő Lead Zeppelin zenekar tolmácsolásában.
 
Utazással kapcsolatos infók:
A hajó könnyen elérhető pontról, a belvárosból, egészen pontosan a Jászai Mari téri kikötőből indul útjára 07.17-én, 19 órakor. Felszállni a fedélzetre 18:45-től lehet. Aki autóval érkezik a helyszínre, annak parkolni az alsó rakparton érdemes, ahol vasárnap ezt ingyenesen teheti meg. A koncert után a hajó természetesen a kiindulási pontra érkezik vissza. 
 
Útvonal:
A tervek szerint a Margitszigetet kerüljük meg, valamint ha még belefér az időbe, akkor a belvárosban a Lánchíd, Erzsébet híd, Szabadság híd, Petőfi-híd vonalra is rátérhetünk.
 
Jegyek:
1 db 6500,-Ft
2 db 6000,-Ft/fő
Csoportos kedvezmény: 10 db jegy megvásárlása esetén 5000,-Ft/fő
 
A belépő ára tartalmaz egy welcome drink-et, a hajóutat és a koncertjegy árát. Ételt és italt a hajóra felhozni tilos.