Linkin Park rajongók, figyelem!

Linkin Park rajongók, figyelem!

Óriási hírrel érkezünk, ráadásul kettővel is!

Egy Linkin Park rajongónak vannak az ajándékozós ünnepek, szülinapok és van mind közül a legfontosabb, az új megjelenés, szóval durranjon a pezsgő, mert egy eddig soha nem hallott felvétellel jelenti be a zenekar, hogy egy fenomenális box settel érkezik a 20 éves Hybrid Theory!  
 
Egy egész generáció életét változtatta meg az ikonikus zenekar két évtizeddel ezelőtt megjelent albuma. A korong hihetetlenül gyorsan fogyott, világszerte mintegy 25 millió példányt adtak el belőle, igazi must have darab, ami tizenegyszeres platina lett, a rádiók rommá játszották őket, és a mai napig nincs 2000-es évek bulija legalább két Linkin Park szám nélkül.
 
A zenekar egy szempillantás alatt a kis klubok színpadáról a legnagyobb arénákig menetelt és hihetetlenül gyorsan a legnagyobb fesztiválok headlinerei között találta magát. Koncertjeikre pillanatok alatt kapkodták el a jegyeket, fiatalok millióinak álma volt élőben is hallani őket. Magyarországon a 2017-es VOLT Fesztiválon léptek fel, amire már az esemény előtti hetekben lehetetlenség volt jegyet szerezni. A fesztiválkoncert egyike a zenekar utolsó fellépéseinek, a Linkin Park énekese, Chester Bennington 2017. július 20-án hunyt el.
 
A 20 éves jubileum alkalmából a Linkin Park egy eddig kiadatlan, 1999-ben rögzített dallal kedveskedik, ami végül nem került fel az albumra. A „She Couldn’t” igazi „Hybrid Theory” érzés!
 
A most bemutatott dal is egyike azon demóknak, amik az újrakiadáson helyet kaptak. A box setben összesen 80 dal, köztük 12 kiadatlan felvétel, 4 órányi videó, 3 teljes koncertfelvétel, és egy 80 oldalas könyv is helyet kapott, amelyben eddig soha nem látott fotókat publikálnak.
 
Az előjegyzés már elkezdődött, a box set október 9-én kerül a polcokra.