Lupa – az Öböl Éjszakája

Lupa – az Öböl Éjszakája

Lupa Öböl // augusztus 30

fotó:Réti Gerzson photography
 
Az idén küllemében és tartalmában is megújult Lupa Öböl augusztus 30-án a strandolás és az igényes bulizás kellemes egyvelegének ad teret az Öböl Éjszakáján, amikor már este 18 órától ingyenesen lehet bejönni és a holdfényes éjszakában fürdőzni valamint szolíd zenei csemegékkel ünnepelni a megújult Lupa Öblöt.
 
Az est a MadCity, a goa.hu és a legendás Dürer Kert “strandtestvére”, a Dürer Part kollaborációjában jön létre.
 
Egy hagyományteremtő strandolós bulira hívja látogatóit a Lupa Öböl, “hogy még igényesebb módon hozzuk el nektek ezt az új kikapcsolódási, szórakozási formát” – mesélik az Öböl Éjszakája szervezői. Augusztus 30-án tehát a sötétedésbe nyúlóan élvezhetjük a Lupa Öböl adta egyedi környezetet, a kristálytiszta vizet és az Öböl partján egy stílusokon átívelő, a délutáni akusztikus koncertélménytől, a világzenés naplementén át, egészen a lüktető ambientig nyúló programot is. A Dürer Part közösségi élmény és strandhangulat kettősét ötvözi a Felelős Gasztrohősnek megfelelő strandételekkel: olyan hely, ami egy új színfoltja a Lupának az Öböl Strandon.
 
Az Öböl éjaszkáján vizuálról a HocusFocus csapata gondoskodik.A rendezvényre a Lupa Busz különjáratot indít, a menetrendet itt lehet megnézni: www.lupabusz.hu

Helyszín