Marco Mendoza új lemezzel látogatja meg a budapesti közönséget

Marco Mendoza új lemezzel látogatja meg a budapesti közönséget

A közkedvelt basszusgitáros, Marco Mendoza hamarosan megjelenő, ‘New Direction’ című új albumával tér vissza Budapestre szeptember 14-én.
 
 
Az amerikai rock muzsikus szeptember 14-én lép fel Budapesten új triójával, hogy az épp a napokban megjelenő szólóalbumának dalait is bemutassa a korábban már számos alkalommal letesztelt BackStage Pub színpadán.
 
 
Az örökmozgó basszusgitáros négy év után készítette el új, immár negyedik nagylemezét, ami „New Direction” címmel jelenik meg szeptember 16-án. Marco Mendoza jelenleg az Iconic nevű szupergroup tagja, de olyan zenekarokban játszott korábban, mint a Whitesnake, Thin Lizzy, The Dead Daisies, Ted Nugent vagy akár a Journey. Szólóban már 8. alkalommal, három év után tér vissza Budapestre.
A koncertet Moldován Gyula még a ’90-es években alapított, majd a 2000-es évek közepén újra életre hívott zenekara, a Boeghoe nyitja majd.
Jegyek elővételben kaphatók a TIXA.HU online rendszerében (5500 Ft) és a koncert napján személyesen a helyszínen, 6000 Ft-os áron. További részletek a koncert Facebook oldalán.
 
Marco Mendoza - basszusgitár, ének
Ivan Keller - gitár
Mario Lepoglavec – dob
 
 
 
 

A cikk megjelenését a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.