Még idén megjelenik az új Prince-lemez

Még idén megjelenik az új Prince-lemez

A Herceg nem bír leállni, a tavalyi két LP után 2015-ben jön a The Hit & Run Album.

Igaz, az idén 57 éves Roger Nelson már tavaly jelezte, hogy rengeteg dal van még a puttonyban, ez a két anyag (Plectrumelectrum, Art Official Age) csak ízelítő. Nem hazudott, máris jön a friss kollekció, a lemezről Prince együttese, a 3rd Eye Girl számolt be a BBC egyik műsorában.

"Fantasztikus, annyi remek szám van ezen az albumon" - lelkendezett a kizárólag csajokból álló banda az interjúban.

A The Hit & Run Album címet viselő korong Prince 38. stúdióban készült lemeze. Az együttes tagjai - Donna Grantis, Ida Nielsen és Hannah Ford Welton - szerint az új lemez "hamarosan" megjelenik. Pontos dátumot nem mondtak.

Az albumon szereplő első szám a Hardrocklover, amelyet Prince július 1-jén már online hozzáférhetővé tett. A banda úgy fogalmazott: az új album kifejezetten a legelvakultabb Prince-rajongók  számára készült. Hozzáfűzték, hogy a korongra jellemző a "kísérleti hangzás".

A The Hit & Run Album a 1000 Hugs and Kisses egy változatát is tartalmazza, és a This Could Be Us egy új verziója is szerepel rajta.

"A This Could Be Us klasszikus dal, gyönyörű, a szövege is csodás, a produkció pedig fantasztikus. De amikor az ember az új lemezen meghallgatja, már teljesen más: igazán nagyszerű, ipari hangzás" - tudatta a 3rd Eye Girl.

Az új lemez meglepetésként érheti a Prince-rajongókat, hiszen a zenész két utóbbi albuma, a Plectrumelectrum  és az Art Official Age tavaly szeptemberben került a boltokba.