Megérkezett az AC/DC

Megérkezett az AC/DC "Witch's Spell" című dalának vadonatúj klipje

Az AC/DC újabb klippel érkezett, ezúttal ”Witch’s Spell” című dalához. A videót a Wolf & Crow stúdió rendezte, szerkesztette és animálta a Clemens Habicht által rögzített zenekari felvételeket felhasználva, a kiváló dalt pedig természetesen a zenekar és kreatív igazgatójuk, Josh Cheuse szolgáltatta a legutóbbi, 2020-as ”Power Up című albumról.
 
A zenekar tavaly jelentette meg tizenhetedik nagylemezét, a ”Power Up”-ot, amelynek producere Brendan O’Brien volt, akinek a nevéhez a 2008-as ”Black Ice” és a 2014-es ”Rock Or Burst” című albumok is fűződnek. Teljesen feltöltődve a következő évtizedre, az AC/DC tizenkét új dallal érkezett, amelyekben büszkén tartják a tőlük megszokott hangzás világot és minden erőteljes védjegyet. A ”Power Up” című album minden digitális platformon elérhető.
 
 
Az AC/DC a világ egyik legismertebb rock zenekara, több mint kétszázmillió eladott albummal világszerte. A dupla gyémánt minősítésű ”Back In Black” albumuk tartja a „minden idők legnagyobb példányszámban eladott hard rock albuma” és egyúttal a világ a harmadik „legnagyobb példányszámban eladott nagylemeze” címeket is, világszerte ötvenmillió eladott példánnyal. A zenekar 2003-ban került be a Rock and Roll Hírességek Csarnokába, továbbá 2010-ben Grammy díjjal is jutalmazták őket ”War Machine” című dalukért, „a legjobb hard rock előadás” kategóriában. Továbbra is teltházas stadion koncerteket adnak a világ minden kontinensén, valamint több milliós album eladásokkal, és milliárdok által streamelt dalokkal büszkélkedhetnek. Legutóbbi albumuk ”Power Up” címen jelent meg 2020-ban.