★ Megjelent a legújabb Rockstar Magazin!

★ Megjelent a legújabb Rockstar Magazin!

X. ÉVF. 05. SZÁM ★ 03/13 - 03.27.

Itt a friss ROCKSTAR, címlapon Nagy Feró és a Beatrice, akik az elmúlt 40 év összegzésének alkalmából egy hatalmas bulival ünnepelnek áprilisban az Arénában, különleges vendégekkel és sok-sok meglepetéssel, eme apropóból interjúztunk a Nagyvárosi Farkassal.
 
Idén is megrendezik a tavalyi év egyik legnagyobb zenei versenyét, a Fülesbagoly Tehetségkutatót, ahol a benevezett zenekarokból, előadókból egy szakmai zsűri kiválasztja a legjobbakat, akik április 22-én vívnak meg a döntőben, a tehetségkutatóról Nagy Szabolcs főszervezővel beszélgettünk.
 
Az idei 90. Oscar-gála jelöltjeit és díjazottait is bemutatjuk.
 
Továbbá Budapest Butik rovatunk főszereplője a Deluxe Dollz Design Circus tervezője, Négyessy Nedda, vele készült interjúnkat is olvashatod magazinunkban.
 
Természetesen nem maradhatnak ki az elkövetkezendő 2 hét legérdekesebb és legizgalmasabb koncertjei, kiállításai, gasztronómiai eseményei, előadásai; valamint film-, könyv- és lemezajánlók sem. Érdemes tehát lapozgatni!
 
Keresd a legfrissebb Rockstar Magazint a 650 budapesti lelőhely egyikén vagy lapozd online a www.rockstar.hu-n: https://www.rockstar.hu/magazin/rckstr-magazin-x-evf-05-szam
 
 
RCKSTR MAGAZIN - Kéthetente megjelenő ingyenes magazin www.rockstar.hu
 
 
And we ♥ to be followed at ROCKSTAR BACKSTAGE: www.instagram.com/rockstarmagazin