MEGJELENT A RCKSTR MAGAZIN VIII. ÉVFOLYAMÁNAK 24. SZÁMA!

MEGJELENT A RCKSTR MAGAZIN VIII. ÉVFOLYAMÁNAK 24. SZÁMA!

A legfrissebb RCKSTR magazinban minden infó benne van, amire egy rocksztárnak szüksége lehet (vagy amitől te is annak érezheted magad).

Téli design - ünnepi programok. Címlapon Fábián Juli és Zoohacker, akik december 16-án az Akváriumban adják évzáró koncertjüket a Talamba Ütőzenekarral kiegészülve. Fekete Jenő a Muddy Shoes-ról és december 23-i húsz éves jubileumi koncertjükről mesél. A RCKSTR magazine jubileumi Happy Finish Fesztiválján fellépő formációk közül, az Opeth és a Type O Negative tribute zenekarokról tudhatunk meg többet. Bemutatkozik Budapest legújabb streetwear üzlete, a The Base Streetwear Shop. Kellys rovatunk az őszi-téli időszakban különösen hasznos egészségtippekkel lát el. Na, és az elkövetkező két hét kult és gasztro programjairól sem feledkeztünk meg, középpontban a télapó érkezésével és a karácsony közeledtével. 
 
Ez mind és még több a közel 30 000 példányban, 650 budapesti ponton terjesztett RCKSTR Magazinban vagy online. Keresheted az újságot a tablamagazin.hu-n is!