MEGJELENT A RCKSTR MAGAZIN VIII. ÉVFOLYAMÁNAK 25. SZÁMA!

MEGJELENT A RCKSTR MAGAZIN VIII. ÉVFOLYAMÁNAK 25. SZÁMA!

A legfrissebb RCKSTR magazinban minden infó benne van, amire egy rocksztárnak szüksége lehet (vagy amitől te is annak érezheted magad).

Az év utolsó címlapján a Kartel és a 20 éves Jégre teszlek album újrafotózva. A lemezt teljes egészében lejátsszák Zoliék január 14-én a Barba Negrában, amiről többet is megtudhatunk a zenekarral készült exkluzív interjúból. A Firkin január 20-án mutatja be legfrissebb EP-jét, erről Péter János mesélt nekünk. Papp Szabi és a Supernem jövőre ünnepli 15. születésnapját, de előtte még a Dürer Kertben zárják az évet. Elkészült első interjúnk sport témában, Tóth Tamással és edzőjével, Berki Ferenccel, akik már nagyon készülnek a Felix Promotion idei utolsó bokszgálájára. Izzítunk a januári Stagediving Fesztiválra, ahol a Nova Prospekt, a Vendetta Inc., a Sequence és a Lost Continent is fellép. Megkérdeztük kedvenc fővárosi klubjainkat, mit terveznek 2017-re. Karácsony alkalmából a Zorall és a Budapest Voices is koncertet ad. A 30Y és a Blahalouisiana évet zár. Szilveszteri bulik tömkelegét gyűjtöttük össze, a Bujdosó Kerttől a Fogas Házon át a Muzikumig. A Jövő évet is lesz miért várni, a Black-out jubileumi koncertet tart, jön az Epica, az AC/DC dobosa, Phil Rudd, ismét megrendezésre kerül a DimeDay. Folytatódik Helikon Zsebkönyvek-sorozatunk, friss lemezeket mutatunk be. Kelly ötcsillagos egészségtippekkel lát el. Az ünnepek alatt is lesz lehetőségünk gasztro és kult kalandokra a fővárosban. Februárban pedig 8. születésnapi buliját tartja magazinunk a Dürer Kertben, ahol az AWS, a USEME és a Billog már biztosan ott lesz! 

Ez mind és még több a közel 30 000 példányban, 650 budapesti ponton terjesztett RCKSTR Magazinban vagy online. Keresheted az újságot a tablamagazin.hu-n is!