Megjelent a SVNSEAS legújabb száma

Megjelent a SVNSEAS legújabb száma

Új klip és lemezbemutató koncert február 10-én a Robotban!

Az alternatív rockban utazó SVNSEAS zenekar 2015 decemberében jelentkezett bemutatkozó dalával a Way Back When-nel, majd az ezt követő két hónapban még két dal érkezett videoklip formájában, a New Horizons és a The Pressure. A frontember az ex-Till We Drop-ból is ismerős kanadai születésű Peter John Kiss. A srácok a hazai koncertek mellett, néhány külföldi bulival is büszkélkedhetnek. 2016-ban, a Silverstein és az Ataris vendégeként is láthatta őket a nagyérdemű.
 
2017-ben felgyorsultak a zenekar körül az események. Megjelent a nagylemez első, felvezető száma a Summer Nights, ami már az új vonalba enged betekintést nyerni. Az őszi koncertek folyamán új közönségnek mutatkozott be a csapat. Közös koncertet adtak a Koalabell-el és nyitották az estét a Jetlag zenekarnak. Az albumot felvezető második single, a You're so Beautiful-nak köszönhetően bemutatkoztak a Petőfi Tv és Petőfi Rádió felületein is. 
 
A You & I megjelenése, az utolsó ízelítője a február 1-én megjelenő If Only Things Could Be A Little Different című 13 számos debütáló nagylemez-nek, amit Február 10.-én  mutat be a zenekar a Robotban!
 
 
 
"A dal arról szól, hogy huszonévesen megrekedtem, nem tudom, hogy milyen irányba vigyem az életem és csak valami kalandra vágyom. Félelem az élettől és attól, hogy fel kell nőni." - Peter John Kiss

Helyszín