Megjelent JETHRO TULL második dala a hamarosan megjelenő

Megjelent JETHRO TULL második dala a hamarosan megjelenő "RökFlöte" albumról

JETHRO TULL huszonharmadik lemezének, a "RökFlöte" megjelenéséhez közeledünk, ami pontosan április 21-én lesz. A 2022-es "The Zealot Gene" két évtized után az első albuma volt a formációnak, most Ian Anderson és zenésztársai egy 12-dalos lemezzel készülnek, aminél a skandináv pogányság isteneinek megszemélyesítése volt az alapelképzelés, természetesen a 'rockfuvolázás'sal ötvözve, amitől ikonikus lett a JETHRO TULL, egyfajta kisérletező zenét alkotva vele.

Február 22-én megjelentették a "The Navigators" dalukat, mai a második előfutára a közelgő lemeznek.Különlegessége, hogy Bruce Soord (THE PINEAPPLE THIEF) végezte a mixing munkálatokat és készült hozzá egy videó is, amit Christian Rios készített. 

A "RökFlöte" több formátumban is elérhető lesz megjelenéskor, ami tartalmazza a két limitált deluxe kiadványt bónusz demó anyagokkal (LP és CD formában), egy elég terjedelmes bookletet, printeket a lemez borítójáról és egy Blu-ray lemezt - rajta egy interjú: Ian Andersonnal. De több csomag is elérhető lesz április végén, aminek előrendelését ITT tudjátok megtenni.

A zenekar 2023. április 7-én játszik a Budapest Kongresszusi Központban. Az esemény elérhető itt: https://www.facebook.com/events/824951258573808