MEGLÁTOD, MERT HALLGATOD! - Kampányt indít a Civilút Alapítványa a Hallás világnapján

MEGLÁTOD, MERT HALLGATOD! - Kampányt indít a Civilút Alapítványa a Hallás világnapján

A zene életünk része. Meghatározza hangulatunkat, beszivárog a mindennapjainkba. Többnyire hallgatjuk, nem nézzük, ezért nem látjuk, csak átadjuk magunkat az élménynek.

Éppen ezért készített a Civilút Alapítvány egy rendhagyó lejátszási listát fogyatékkal élő, kiemelkedő művészek, zenészek, énekesek dalait összegyűjtve abból a célból, hogy felhívja a figyelmet arra, amikor zenét hallgatunk, se feledkezzünk meg nehezítettséggel vagy fogyatékkal élő - hazai és külföldi - zenei alkotókról, művészekről. Hiszen az élményt nekik köszönhetjük, és gondoljunk arra is, mi a valódi érték: ne csak hallgassuk, de lássuk is az embert a zene mögött!

A kampányhoz készített kreatívon megtalálható egy QR-kód, melyen keresztül betölthető a válogatás, amely linkként is elérhető: 

Március 3-án ünnepeljük a Hallás nemzetközi napját, ezen apropóból indította el “Meglátod, mert hallgatod!” kampányát az alapítvány, melynek népszerűsítésére a következő népszerű előadókat kérte fel:
Anima Sound System, Agárdi Szilvia, Back II Black, Caramel, Czutor Zoli, Deák Bill Gyula, Ember Márk, Janicsák Veca, Kökény Attila, Nagy Adri, Nagy Feró, Oláh Gergő, Pásztor Anna, Péterfy Bori, ROAD, Szekeres András, Takács Vilkó, The Anahit, Tóth Gabi, Tóth Vera, Vastag Tamás, Veréb Tamás.

A Civilút Alapítvány a kampány részeként elindítja TikTok-csatornáját is, melyen az alapítvány munkatársai, Karvai Sándor, fogyatékkal élő influenszer és Kondákor Zsófia színésznő készítenek a jövőben szemléletformáló edukációs tartalmakat a nehezítettséggel, fogyatékkal élők mindennapjairól könnyed, de fontos üzeneteket megfogalmazva.

Az alapítvány programjaiért kérjük, keresse fel a Civilút Facebook-oldalát IDE KATTINTVA!