Megőrülsz a HolyChicks új dalától

Megőrülsz a HolyChicks új dalától

Csupa pozitív, erős női karakterből áll, miközben hamisítatlan rock’n’roll zenét kreál: ez nem más mint hazánk egyik legizgalmasabb csajbrigádja Budapestről, a HolyChicks. Új dögös zenéjük, a „Most nézheted” egy igazi punkos pörgős löket a tavasznak és az egyre pezsgő koncertszezonnak. 
 
„Megtalálni az egyensúlyt, hogy zökkenőmentes, boldog életet élhessünk, és közben, persze remekül szórakozzunk” – így írta le Hunyadkürti Éva, a HolyChicks énekesnője egyben szövegírója újdonságuk, a „Most nézheted” üzenetét, ami elképesztő pozitív rezgést zúdít ránk, miközben egy alkotóelemet sem felejt ki a klasszikus rock’n’roll műfajából.
 
A szerzemény egyébként igazi flowban íródott egy alkotótábor alkalmakor, amire Éva így emlékezett vissza: „Eleinte csak vicces szófordulatokat tettünk egymás mellé, aztán kialakult belőle valami egység.”
 
A hétéves fennállásukat idén márciusban ünneplő rockdívákról köztudott, hogy nemcsak a zenélésben, de a való életben is egymás közt szoros köteléket ápolnak, ezért is egyedülálló, amit itthon csinálnak. Zenei rátermettségüket pedig számtalanszor bizonyították már: „Pillangóhatás” című szerzeményükkel a DAL 2020 elődöntőjéig jutottak, az ország szinte összes klubjában megfordultak beleértve a főváros népszerű színpadait, és nemzetközi sztárok előtt is szerepeltek. Felléptek már közösen a Blahalouisianaval, az Intim Torna Illegállal, illetve MIYAVI és Eric Martin előtt is.
 
A csajok most debütáló dalukat egy pörgős videóklippel is megtámogatták, amiről Tiszai Vivien, a HolyChicks dobosa elárulta, hogy: „A „Most nézheted”  egy egyszerű imidzsfilm. Szerettünk volna egy ilyen jellegű videót, mert ilyen korábban nem volt nekünk. Ismét a Makk Vatával dolgoztunk, illetve Tábori Ádám is csatlakozott. Gyorsan ment a forgatás, hiszen azt kellett tennünk, amit szeretünk: zenélni.”
 
 
Ez pedig még csak egy kis bemelegítés, hiszen a zenekar minden gőzerővel a tavaszi-nyári eseményekre készül, jelenleg pedig az Ocho Macho zenekarral együtt turnézik nemrég meghódítva az Akvárium Klub színpadát is. Mindeközben pedig harmadik nagylemezén is dolgozik, amelyről hamarosan újabb dalokat is hallhatunk.
 
Fotó: Tábori Ádám