Milyen volt a szilveszter?

Milyen volt a szilveszter?

Megjelent a Bankrupt zenekar új hivatalos videoklipje.

Mindenkinek van legalább egy ismerőse, aki a buli végére időnként túl bátorra issza magát és lesérül egy meggondolatlan mutatványtól. Róla szól a Bankrupt év végi punk rock partyslágere. Ha ráismersz a főhősre, oszd meg vele a linket a további balesetek elkerülése érdekében!

A klipet Pandur-Balogh Norbert (Northern Lights Photo) vette fel, az utómunkát Rocco végezte. A hangfelvételt Csészi készítette az Artist Factory stúdióban.

A klip után még egy számmegjelenést is tartogatunk erre az évre: december utolsó hetében jelenik meg a Spotify-on a Zöld lámpa, kék Lambó (Green Light, Blue Lambo) című sláger.
 
Ezzel ismét egy emlékezetes koncertekben (Barba Negra, Robot, A38, München) és új felvételekben is gazdag évet zártunk, annak ellenére, hogy idén kétszer is kénytelenek voltunk dobost váltani.
 
Az idei happy endet csak az a szomorú hír árnyékolja be, hogy ex-énekesünket, Michaelt, Kínában letartóztatták egy nemzetközi politikai játszma áldozataként. Reméljük, hogy mielőbb tisztázódik a helyzet, és szabadon engedik.
 
A videóklip angol verziója pedig itt érhető el!
 
 
Ha élőben is hallani szeretnéd a zenekart, akkor január 12-én irány a Dürer, mert a Prosectura vendégeként lép fel a Bankrupt!

Helyszín