„Minden mérkőzés színvonalas és izgalmas lesz” -interjú Rehák Györggyel, a Fight Night Hungary szerv

„Minden mérkőzés színvonalas és izgalmas lesz” -interjú Rehák Györggyel, a Fight Night Hungary szerv

Szeptember 27-én, vasárnap harmadik alkalommal ad otthont az ország egyik legnívósabb és leglátványosabb küzdősport gálájának, a Fight Night Hungary-nak a Barba Negra Music Club. Az esemény kapcsán Rehák György szervezővel beszélgettünk röviden.

Mikor, és hogyan lépett be életedbe a küzdősport, azon belül is a muaythai?

 

Rehák György: 1983-ban mentem le először egy híres Kung-Fu terembe Budapesten. Itt alakult ki a muaythai alapja Magyarországon. 

 

Melyik sikeredre vagy a legbüszkébb?

 

Rehák György: Minden sikeremre büszke vagyok, legnagyobb örömmel a muaythai elfogadtatásáért vívott harcaimra gondolok vissza. 

 

Immáron a 3. Fight Night Hungary gálára kerül sor a Barba Negra Music Clubban szeptember 27-én. Hogy sikerült az első két esemény? Milyenek a visszajelzések?

 

Rehák György: Az FNH itthon az egyik legjobb és legszínvonalasabb küzdősport eseménnyé fejlődött. Az elmúlt két rendezvényünkön teltház volt. Reméljük hasonló lesz az érdeklődés most is. 

Siessenek jegyet venni a szurkolók!

 

Vasárnap három E.M.L. Hungary torna is helyet kap a programban. Mit érdemes tudni az E.M.L.-ről?

 

Rehák György: Az Európai Muaythai Liga magyar döntőjét 3 súlycsoportban, Magyarország legjobb muaythai harcosaival rendezem meg itt a Fight Night Hungary-n. A győztes versenyzők kijutnak az európai döntőre, onnan pedig az Ázsia – Európa összecsapásra Thaiföldre. 

 

Miben igényel más felkészülést egy négyes tornára való edzés?

 

Rehák György: Több ellenfél ellen kell felkészülni, csak a sorsoláson dől el, kivel kell megküzdeni. Rövid időn belül meg kell újulni. 

 

Versenyzőiddel sikerült a tervek szerint haladni a felkészülésben?

 

Rehák György: Nekem, mint az E.M.L. hazai képviselőjének most nincs érdekeltségem saját versenyzővel a négyes tornában, mindegyik versenyző más hazai klubból nevezett. 

A Re-Gym-es versenyzők superfightokban vesznek részt ezen a gálán. 

Az ellenfelek nagyon kemény, sportszerű küzdelmeire, és látványos győzelmekre számítok. 

 

Meglátásod szerint melyik lesz a legnagyobb küzdelem vasárnap?

 

Rehák György: A Fight Night Hungary mérkőzésein minden mérkőzés színvonalas és izgalmas lesz. Nem fog unatkozni a közönség.

 

Mit üzensz a hátralevő napokra és a gálára a versenyzőknek?

 

Rehák György: Nekem, mint rendezőnek megtiszteltetés, hogy az ország legjobb versenyzői a FNH3-on küzdenek. Tudom, hogy Ők is szívesen jönnek erre a gálára. Mindent adjanak bele a küzdelembe, legjobb tudásuk szerint. Nemzetközi porondra tudnak kijutni az E.M.L. segítségével. A rendezvényt 1 órás műsoridőben az M4 sportcsatorna fogja közvetíteni felvételről.