Mindenki nyugodjon le a csudába, lesznek fesztiválok!

Mindenki nyugodjon le a csudába, lesznek fesztiválok!

Unásig tudjuk már, hogy vírus itt, és így meg úgy, de kitartóak voltunk, és most már megérdemlünk egy kis mókázást. Szóval aki úgy érzi, hogy kitombolná a három hónap szobafogságot offline módon is, akkor mutatjuk azt a tizenhárom fesztet, amin ezt személyesen is megteheted a nyáron.
 
Bor, mámor, Bénye 
Vadregényes romantikában ők a királyok, emellett pedig az isteni nedű is a birtokukban van. Tokaj-hegyaljai borudvarok, élőzene és természet a jelszó!
08.14.–08.16.
 
Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál 2020, Komárom
Szívesen pörögsz dögös verdákkal és táncolod ronggyá a lábad hajnalig tartó rokizással? Akkor a komáromi erőd tekintélyt parancsoló történelmi díszletei között megrendezett amerikai autófeszt a te mennyországod lesz!
08.13.–08.16.
 
Strand Fesztivál 2020, Zamárdi
Minden valószínűséggel ez az a buli, amit senkinek sem kell bemutatni. Az év egyik legnagyobb balatoni eresztése, úgy tűnik, megúszta a vírust, te pedig akár a hűsítő habokból is csekkolhatod Ellie Gouldingot vagy a Sum 41-t.
08.19.–08.22.
 
B My Lake Fesztivál 2020, Zamárdi
Ha úgy érzed, neked nem elég jó egy mainstream party, hanem valami hardcore-abb mulatságon pihennéd ki a karantén okozta gyötrelmeket, akkor az ország legmenőbb underground elektronikus fesztiválja örömmel áll a rendelkezésedre. A menün többek között Carl Cox, Julian Perez és a Secret Factory is ott díszeleg!
08.19.–08.22.
 
Fekete Zaj Fesztivál 2020, Sástó
Jól esne kicsit elmerülni egy párhuzamos univerzum éjsötét tengerében? A mátrai Fekete Zaj  Fesztivál éppen ilyesmi vizekre evez. Underground szeánszok, antimainstream misék, komplex zenei világok és a természet lágy öle vár ezen az eklektikus erdei kertpartin.
08.19.–08.22.
 
Boglári Szüreti Fesztivál 2020, Balatonboglár
Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor idén még nagyobb bulit csapnak az ország borászai, mint az eddigi években. Karantén-afterezz a Balaton-partján, élvezd az ország legjobb borainak zamatát, és vessz el végre a nyári éjszakában! 
08.19.–08.23.
 
Paloznaki Jazzpiknik 2020, Paloznak
Jazz a domboldalon? Ez idén sem lesz másképp! Paloznak immár hivatalosan is a jazzmuzsika szerelmeseinek zarándokhelye, ahol a műfaj legjei csapnak össze – fűben ülős, piknikezős, rozézgatós feelingben.
08.20.–08.22.
 
EFOTT 2020, Velence
Az örök egyetemista lelkűek éves találkozója idén is megnyitja a kapuit és napkeltéig tartó táncra invitál a Velencei-tó beachén. A talpalávalót pedig ezen a nyáron a legnagyobb hazai poparcok, vagyis többek között Majka, ByeAlex és a Follow the Flow mellett a szenzációs FloRida szolgáltatja majd!
08.26.–08.30.
 
Utcazene Fesztivál 2020, Veszprém
Egy hely, ahol nincsenek sztárfellépők és sztárallűrök, egy hely, ahol nem kell kezdésre betoppanni a színpad elé, egy hely, ahol bárhol és bármikor zenébe botolhatsz. Ilyesmi, sőt, ennél még sokkal feelingesebb a történelmi macskaköves utcákat róva koncertből koncertbe sétálni a királynék városában.
08.26.–08.29. 
 
TÁBOR Fesztivál 2020, Alsóörs
Mindenki tegye össze a két kezét és rebegjen hálát: az év legdögebb vízparti rockházibulija nem marad el! Gyere, és pótold be az elmúlt hónapok összes elmaradt Tankcsapda-, Road- és Depresszió-koncertjét, akár négy nap alatt!
08.26.–08.29.
 
Völgyhétvégék 2020, Kapolcs
Különleges kárpótlással készül az elmaradó Művészetek Völgye a zene, a képzőművészetek, az irodalom és a népi kultúrák rajongóinak. Bár nagy fesztivál idén nem lesz, mini összeművészeti szösszenetekkel várnak a kapolcsi udvarok az őszi hétvégéken!
09.03.–10.04.
 
Alpárfeszt 2020, Tiszaalpár
Nem gond, ha még nem hallottál róla, de ciki lenne, ha jövőre is ezzel a dumával állnál elő, amikor az ország egyik legzöldebb és legundergroundabb fesztiváljáról faggatnak. Szóval irány egy hosszúhétvégés környezetbarát headbangelés a Tiszánál!
09.03.–09.05.
 
BME Egyetemi Napok 2020, Budapest
Agyban bármikor újraélheted a diákéved legkúlabb éjszakáit, de az időutazásra a tuti recept a BME-napok szervezőinek kezében van. Átmulatott Duna-parti éjszakák, fergeteges koncertek, bimbódzó szerelmek várnak idén is a budai vadonban!
09.15.–09.18.