Na, kik lesznek a Budapest Parkban?

Na, kik lesznek a Budapest Parkban?

Tavaszi-nyári programajánló

Májusban ismét megnyit Budapest kedvenc parkja! A Budapest Park számtalan magyar és külföldi különlegességgel kedveskedik nekünk. A Margaret Island szezonkezdése után másnap rögtön egy hazai legendát köszönthetünk: május 4-én Lukács Laci születésnapi Tankcsapda-koncertjén tuti nagy pogózások lesznek majd. 10-én egy jó Irie Maffia vár az amerikai The Toasters mellett, azon a hétvégén pedig egy iszonyú szombat esti diszkóláz veszi kezdetét a Total Dance Festival keretein belül, ahol olyan ősarcok lépnek majd fel, mint a Fun Factory, Ice MC, Brooklyn Bounce vagy Lou Bega! A következő hétvégén, május 19-én a Vad Fruttik mutatja be legújabb lemezét.
 
 
Május 23-án a lakossági downtempo egyik császára fog kifinomultabb atmoszférákba repíteni, ugyanis Bonobo tavalyi „Migration” albumát túráztatja a parkban. 
 
 
A nyarat a Rise Against nyitja meg egy energikus zúzással június 6-án.
 
 
Mire a lendület elfogyna, pont jókor jön egy méltán hatalmas világsztár, a magyarok kedvence, a Scooter! Ráadásul az eddigi 25 évüket összegző jubileumi bulival érkeznek a germán dancelegendák. És talán az is kiderül, mennyi a hal...
 
 
Június 17-én 21 év után ismét Budapesten játszik a Body Count, ami a legendás rapper, Ice-T hobbiprojektjeként született meg, most pedig a hatodik, „Bloodlust” című korongjukkal érkeznek Parkba. Másnap ismét zúzás és metállatokodás lesz a Bullet For My Valentine és az Asking Alexandria jóvoltából.
 
 
Június 21-én pedig egy igazán aktuális csemegére számíthatunk, ugyanis az egyik legmenőbb és legjobb rockzenekar, a Queens of the Stone Age zenél majd főleg új, de reméljük, régebbi lemezeikről is. A hónapot a TNT zárja június 30-án, de a nyár csak most kezdődik igazán, szóval bolond, aki sír.
 
 
Július 1-én erős kezdéssel vághatunk bele a szezonba, hiszen egy amerikai rocklegenda lép színpadra, méghozzá az Alice In Chains! A seattle-i grungerek elhozzák a 90-es éveket, de reméljük, új dalokat is. Rögtön másnap Billy Idol folytatja az őrületet.
 
 
Július 14-én ismét a diszkósok járnak jól: most a 2000-es évek danceslágereire lehet majd ropni és akik a talpalávalót szolgáltatják: Groove Coverage, Cascada, Master Blaster, Basshunter.
 
 
Szóval mozgalmas nyárnak nézünk elébe...
 

Helyszín