Nem tagadom, torkig vagyok… - Ismét új klippel jelentkezett a Face Bang

Nem tagadom, torkig vagyok… - Ismét új klippel jelentkezett a Face Bang

Ezúttal a friss maxi címadó dalához készült kisfilm került publikálásra, mely a novemberben megjelent, szatírtámadást bemutató „Hol van ma Európa szépe?” klip közvetlen előzményének is tekinthető. A „Nem tagadom” videója többek között egy „karaokes”, zenekarosdit játszó csajos bulit mutat be, miközben a szöveg görbe tükröt állít korunk eltorzult párkapcsolatai elé. A Keresztes Krisztina énekelte sorok női szemszögből láttatják napjaink hétköznapjait, hangulatait. A felvétel érdekessége, hogy az új Face Bang klipben szereplő lányok-asszonyok a valóságban is barátnők. Bár a Czverencz Ákos által megszemélyesített szatír most nem látható, azért a háttérben érezhetően jelen van…
 
 
A Keresztes Steve (ex-Sybille) szerzeményeit előadó trendetlen banda a klippel egy időben, december 2-án tette közzé a „Nem tagadom” rádióverzióját is, mely már aznap is több kívánságműsorban kérhetővé, elérhetővé vált.
 
További zenekari hírek, benne a hamarosan esedékes élő lemezbemutatókról, a Face Bang együttes honlapján illetve a banda hivatalos Facebook oldalán érkeznek majd hamarosan.