NEW FRIEND REQUEST - Várni fáj

NEW FRIEND REQUEST - Várni fáj

NFR klippremier!

Május 31-én jelenik meg az online zenemegosztókon a NEW FRIEND REQUEST második nagylemeze, LÉLEKGYILKOSSÁG címmel.
 
A teljes album publikálása előtt hozott még a zenekar egy utolsó ízelítőt, amiből egyre inkább kiderül, hogy miért is erre a névre keresztelődött az új korong. A ''Várni Fáj''-al teljesen kimutatja a foga fehérjét a lemez várható hangulata, amit eddig csak sejteni lehetett, a cím és már néhány megjelent szám alapján.
 
 
''Abszolút nem beszélhetünk egy vidám dalról, viszont súlyosan őszintéről igen! Belső feszültség, szorongás, önmagunkkal való küzdelem zajlik benne, de úgy, ahogy azt én élem meg. A zenekar dalai híresek arról, hogy nem beszélek mellé a szövegekben. A maga valójában merem leírni élményeimet bánatról, boldogságról, szerelemről, csalódásról. Mindenkivel megesik, hogy összecsapnak a feje felett úgy a viharfelhők, hogy nem lát kiutat a helyzetéből, és magába néz. Ez a dal erről szól, és nem igen van benne happy end. Viszont erő, ami segíthet a hasonló helyzetben lévőknek lökést adni, és kimozdítani egy megrekedt lelkiállapotból, az annál inkább!'' nyilatkozott a dalról Kerecsen László, a frontember.
 
Több videót is tervez még kihozni a zenekar a nyár folyamán, valamint azt is elárulták, hogy a már megjelent Fish! Krisztián kooperáció mellett, lesznek még meglepetés vendégek az új albumon.
 
A fizikális megjelenés sem lesz átlagos. Különleges zenekari kiegészítőkkel bővített digipack formában lesz elérhető azok számára, akik szeretnék az új NFR hanghordozót a kezükben is tartani.
 
A zenekar körüli aktuális hírekről, a lemez fejleményeiről az alábbi oldalakon értesülhettek leggyorsabban: