New Horizon – Angol nyelvű dallal jelentkezett a New Friend Request!

New Horizon – Angol nyelvű dallal jelentkezett a New Friend Request!

A Pest megyei modern metal csapat az idén érkező harmadik nagylemeze mellé egy angol nyelvű EP-t is készít New Horizon címmel. A zenekar egy új taggal is bővült Kovács Zoltán (ex iNSANE, Guitar.clinic) gitáros személyében. Zoli jelenléte egy plusz húzást ad mind zeneileg mind a csapat szellemnek egyaránt.
 
A NEW HORIZON című dal az NFR egy sokkal rockosabb oldalát is megmutatja, amiből nem hiányoznak a megszokott nagyívű dallamos refrének, és a metalos zúzások sem. Azonban egyértelműen érezhető egy erős nyugati hatás a zenében, amire az angol szöveg csak még inkább ráerősít és megtámogatja a dalt. A dal egy szöveges videó kísértében mutatkozik be, ami egy igen harapós látványt kapott. A videóban és az új merchön szereplő grafikák, Amerikában készültek, hogy egy még autentikusabb nyugati érzetet teremtsen a friss dalhoz. Ráadásul az exkluzív merch különlegessége, hogy a zenekar ennek a bevételének egy részét jótékony célra fordítja, amiről a zenekar Facebook oldalán bővebben lehet olvasni!
 
 
"Mindig fontos elköteleződése volt a zenekarnak, hogy ahol tud, ott segítsen lehetőségeihez képest. Szerveztünk már jótékonysági koncerteket állatmenhelyeknek, gyűjtöttünk többször adományokat különböző szervezeteknek, most pedig egy kedves barátunk Németh Georgina mindennapi életének megkönnyítése érdekében fogtunk össze, aki egy gyógyíthatatlan izombetegségben szenved." Kerecsen László / frontember
A támogatói pólókat itt lehet elérni.
 
A zenekar a jótékonykodás mellett, egy nagyon kreatív korszakát éli az utóbbi időben. Rengeteg új kezdeményezés és dal lát napvilágot tőlük, valamint folyamatos lélekjelenléte van a zenekarnak a magyar rockzenei piacon. Az eddigi előzetesek alapján egy nagyon változatos és izgalmas lemez várható a srácoktól! 
 
Az új magyar nyelvű dal és klip májusban érkezik "Nem Érlek El" címmel. Most pedig itt a New Horizon!