Nyáron újra Steel Panther koncert!

Nyáron újra Steel Panther koncert!

2020. június 14. // Barba Negra Track

A jelek szerint Kalifornia csajmágnes rockzenekara egy-kettőre megkedvelte a budapesti bulinegyedet: alig egy évvel első budapesti koncertje után jövőre ismét a Barba Negra Trackben lépfel a Steel Panther!

A glam rock és metal zenekarok hőskorát idéző négyes vadiúj lemezével várminket június 14-én. 2019 nyarán a Steel Panthera legjobb formáját hozta a Barba Negra Trackben... ahogy azok a lányokis, akik a zenekar szokásához híven a színpadról mulathattak át pár nótát

A srácok 2019-nekmár egyúj lemezzel vágnak neki: a Heavy Metal Rules felvállaltan megy szembe apolitikai korrektséggel, és kendőzetlenül állítja középpontba a szex, drogok és rock and roll hármasát, ahogy aza műfajfénykorában, a ’80-as években is történt.

A srácok kétség nélkül vallják, hogy a súlyos fémzenék ideje visszatért, és hamarosan mindenki újra hosszú hajjal, feszülős naciban készül majd egy-egy bulizós estére... meg egy jó Steel Panther koncertre is! Június 14-éig még van időnk felkészülni, a jegyeket pedig már most csütörtökön, december 19-én beszerezhetjük majd. 

Helyszín

Jegyvásárlás