Orosz Zoltán és Barátai Újévi örömkoncert világhírű virtuózokkal

Orosz Zoltán és Barátai Újévi örömkoncert világhírű virtuózokkal

A világjáró harmonikaművész India, Szingapúr és Szibéria után, végre itthon örvendezteti meg a rajongókat, egy fergeteges újévi örömkoncerttel.

Az élmény garantáltan páratlan, bár a fellépők száma páros: a hat nemzetközileg ismert és elismert előadóművész egy egészen különleges, új műsorral készül az estére.
 
Fellépő művészek: 
Orosz Zoltán – Artisjus- és eMeRTon-díjas harmonikaművész 
Borbély Mihály – Kossuth- és Liszt-díjas előadóművész 
Horváth Kornél – Kossuth-díjas ütőhangszerművész 
Kelemen Barnabás – Kossuth- és Liszt-díjas hegedűművész 
Lattmann Béla – Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett basszusgitár-művész  
Roby Lakatos – Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjével kitüntetett hegedűművész   
 
Francia sanzon, orosz cigánydal, argentin tangó, a Balkán páratlan ritmikai világa, világzene, jazz, filmzene és magyar népdal – megannyi zenei stílus egy koncerten, a magyar zenei élet kiemelkedő előadóinak fergeteges előadásában! A koncert ebben a formában még soha nem került bemutatásra, így igazi premierről beszélhetünk, melynek egyediségét az is fokozza, hogy e különleges zenei stílusok olykor duó formációk előadásában hangzanak el: a végig színpadon lévő harmonikaművész mellé egy új partner érkezik, így az egyik legintimebb, legdinamikusabb s egyben legnehezebb előadói formában csodálhatjuk meg e páratlan művészek tehetségét. Természetesen a végén a közös produkciók sem maradnak el, a tüzes ritmusok, a gyönyörű dallamok és a hat művész szenvedélyes előadásmódja igazi energiabombaként bizonyára mindenkit feltölt majd a következő 363 napra, így a koncertélménnyel Karácsony után már az új év második napján is ismét megajándékozva érezhetjük magunkat! 
 
Jegyek kaphatók a mom.jegy.hu oldalon, az Interticket hálózatában, valamint a MOMkult jegypénztárában.
 

Helyszín