Ozone Mama @ Rockstar 6, Dürer Kert

Ozone Mama @ Rockstar 6, Dürer Kert

„…az Ozone Mama Magyarországon egyedülálló módon tolja a 70'es évek classic rock-ját.”

Az Ozone Mama a bizonyíték arra, hogy akármilyen - néha kétes - irányokba is rohan a világ, a hetvenes évekbe fordulással (azok a boldog szép napok!) még mindig lehet tömegeket mozgatni. A zenekart jelenlegi megmozdulásairól, jövőbeli terveiről faggattuk.

Mi újság mostanság az Ozone Mama háza táján? Ha jól tudom, készül az új lemez. 

Hamarosan rögzítjük új albumunkat, melyet már mi is nagyon várunk. Úgy érezzük, hogy megfelelően erős nótákat hoztunk össze, még autentikusabb hangzású Ozone Mama lemezt kapnak majd a rajongóink. A lemezt klip előzi meg, várhatóan a nyár első felében.

Nemrég elköszönt Tőletek Tiszai Vivi. Jár ez valamiféle változással az Ozone Mama zenéjében? 

Azzal, hogy rátaláltunk egy kitűnő dobosra Máté személyében, egy zeneileg minden eddiginél stabilabb, kreatívabb, és emberileg is nagyon összetartó, jókedvű csapatban dolgozhatunk. Mindez elengedhetetlen a sikeres előre haladás érdekében.

Olvastam, hogy egyre inkább nyittok külföld felé, nem is kevés sikerrel, miközben itthon is népesedik a rajongótáborotok. Mi a végső cél? Mi az, amitől az Ozone Mama valami egyedit kínál a közönségének? 

Mivel külföldön ez a fajta klasszikus amerikai hangzású rockzene jóval nagyobb hallgatósággal rendelkezik, mindenképpen célunk, hogy az itthoni bulik mellett képviselhessük hazánkat más országokban is. A cél az, hogy külföldön is növekedjen a rajongótáborunk, és legyen kinti terjesztőnk. Jólesett, hogy éppen az ország egyik legnépszerűbb zenekarának a menedzserétől hallottunk a minap, hogy az Ozone Mama Magyarországon egyedülálló módon tolja az angol nyelvű autentikus 70'es évek classic rock-ját. Nagyon fontos, hogy a rajongóink, a barátaink örömmel és elégedetten távozzanak a koncertjeinkről. Nem számít a helyszín, minden alkalommal nemzetközi produkciót igyekszünk a színpadra állítani.

Mary Moss