Phoenix RT: Piros karikás részletek

Phoenix RT: Piros karikás részletek

December 7-én jelent meg a csallóközcsütörtöki Phoenix RT negyedik nagylemeze.

A srácok úgy gondolták, hogy a megjelenés előtt még egy ütős klippel is meglepik rajongóikat, mely az új album "Lépjünk le!" című nótájához készült.
 
 
A klip forgatása több napig tartott, és a jól bevált receptet követve ismét Bíró Máté és az FX Film csapata állt a kamera mögött. Három helyszinen forgatott a csapat, többek közt egy reptéren is. Puss Tamás, a zenakar frontembere elmondta, hogy ez a dal is hamisítatlan Phoenix RT nóta lesz, kemény, ütős rock’n’roll.
 
"Előbb–utóbb mindenkinek elege lesz valamiből.Szóval azt mondjuk, ha hülye a főnök, ha rád szállt a tanár és már tényleg betelt a pohár, kapcsold ki az agyad, add át magad a rock and roll-nak, szállj fel a Phoenix RT járatára és Gyere velünk, LÉPJÜNK LE innen!” 
 
Az új lemezzel kapcsolatban Lépes Feri, a banda dobosa elmondta, hogy ez most az az időszak, ami gyakorlatilag másról nem is szól, minden az új album körül forog a banda életében. 
 
„Elindítottuk az új lemez előrendelését. Előre is köszönjük mindenkinek, aki ezen a módon támogat minket.” 
 
A "Piros karikás részletek" címre hallgató új albumot december 3-án éjfélig lehetett előrendelni. Három féle csomagot állítottak össze a srácok. A „Kis részlet” tartalma egy Piros karikás részletek digipak és egy dedikált poszter, a „Nagy részlet”-ben volt szintén egy digipak, egy dedikált poszter és egy "Piros karikás részletek" póló. A „Támogatói csomag” pedig tartlamazott még ezeken kívül egy Phoenix RT családtag kártyát (belépő a lemezbemutató koncertre) kulcstartót, felvarrót és kitűzőt. Mindhárom csomagogot a zenekar honlapján lehetett megrendelni, nagyon felhasználóbarát módon. Ahogy a fiúk üzenték: "Tégy minket magadévá!"
 
„Még egy fontos információ az új albummal kapcsolatban, amit senki ne felejtsen el: december 26-án Csallóközcsütörtökben a kultúrházban lemezbemutató koncert!” - fűzte hozzá Kálmán Ákos a zenekar gitárosa. Érdemes lesz a fiúkkal tartani!