Pillanatképek Robert Capa életéből

Pillanatképek Robert Capa életéből

Adorjáni Bálint és Szőke Barna előadása, szeptember 2., Budapest Park

Egy különleges előadás formájában idézi fel Adorjáni Bálint és Szőke Barna Capát és világát szeptember 2-án a Budapest Parkban. 
 
Mivel töltötte legszívesebben szabad óráit Robert Capa? Milyen bohém és veszélyes kalandokba keveredett a második világháború alatt? Milyen előnyökkel járt és milyen problémákat okozott magyar származása? Hogyan írt a fényképezésről, amikor éppen elege volt belőle?
 
Ha mindezt és még néhány más érdekességet meg szeretnél tudni a világhírű fotográfusról izgalmas történetek keretében, gyere el 2020. szeptember 2-án a Budapest Parkba, ahol Adorjáni Bálint színész és Szőke Barna, a The Qualitons együttes gitárosa ad elő szövegrészleteket a Capa által és a róla írt könyvekből. Az előadás helyszíne a Budapest Parkban található CAPA105 konténerinstalláció, amely egyedi formában mutatja be a Friedmann Endreként született Robert Capa életművét, valamint egy, a Capa egyik kedvenc időtöltését – a kádban olvasást – idéző fotófalával további elmerülésre invitálja a látogatókat a fotós világába. Az eseményen való részvétel ingyenes.