Poets Of The Fall és Deathstars az év második felében Budapesten

Poets Of The Fall és Deathstars az év második felében Budapesten

Sorra érkeznek a hírek a 2023-as őszi-téli koncertszezonnal kapcsolatban: míg a Poets Of The Fall alig egy évvel legutolsó, nagy sikerű budapesti koncertje után tér majd vissza szeptember 2-án, a Deathstars újabb hazai fellépésére már hosszú éve várnak a rajongók: december 1-én érkezik a svéd csapat a Barba Negrába.
Ősszel 20 éves jubileumi turnéja keretében tér vissza Budapestre a Poets Of The Fall. A finn rockzenekar tavaly októberi koncertjét követően szeptember 2-án, a Barba Negra Blue Stage-en lép fel. A jegyértékesítés április 21-én, 11 órakor indul. 
 
 
Decemberben pedig végre ismét Budapestre érkezik a Deathstars! A svéd death glam csapat 8 év után, idén május 5-én adja ki Everything Destroys You című friss nagylemezét, decemberben pedig a lemezbemutató turné keretében gördülnek be a Barba Negrába, méghozzá a szintén svéd Priest és a Liv Sin társaságában. A jegyértékesítés április 20-án, 11 órakor indul. A visszatérést a Deathstars egy ütős klippel is emlékezetessé tette: a This is itt látható:
 
 
Tehát akkor mondjuk a fontos eseményeket és jegyvételi lehetőségeket röviden:

POETS OF THE FALL - 20th Anniversary Tour 2023
A jegyértékesítés április 21-én, 11 órakor indul a https://jegy.rock1.hu oldalon.
 
 
2023. december 1., péntek 19 óra
Vendégzenekarok: Priest, Liv Sin
A jegyértékesítés április 20-án, 11 órakor indul a https://jegy.rock1.hu oldalon.