Positive Metal Attitude

Positive Metal Attitude

Godgiven klipbemutató

A tavalyi év volt a Godgiven egyik legeseménydúsabb időszaka. A srácok lebonyolítottak egy nagyon intenzív országos-, valamint egy Nyugat-Európai- és egy balkán turnét is, elbúcsúztattak két régi tagot, újraszerveződtek, és az új felállással nekiálltak az első nagylemezük megírásának, amit az idei év végén terveznek megjelentetni.
 
„A tagcserék természetesen sok egyéb változást vontak magukkal. Szerencsére az új felállás zeneileg, emberileg azonnal olyan jól összerázódott, hogy úgy döntöttünk, hogy az együtt felszabadított energiákat sokkal inkább a dalírásba, mint az állandó koncertezésbe fektetjük ebben az évben. Emellett a zenén is érezhető lesz a változás. Ha eddig a PMA rövidítés a Punk Metal Attitude "brand"-re utalt, akkor talán ezt most módosíthatnánk Positive Metal Attitude-re, de inkább hagyjuk is a skatulyákat...”
 
A Self is Team című új dal ezeket a változásokat hivatott demonstrálni, és egyúttal az említett nagylemez egyik előfutára is. A tervek szerint a közeljövőben még további előzetesek fogják követni.
 
 
„Ugyan tudatosan ritkítottunk az élő szerepléseken, azért továbbra is koncertfüggő zenekar maradtunk, így főleg az év elején itt-ott el lehet minket kapni élőben is. Az egyik legfontosabb fellépésünk február 19-én lesz a Dürer Kertben, a Death by Stereo előzenekaraként, ahol elsőként lesz hallható az új dal és az új felállás.”
 
A szám felvételei a Ghostship Recordings stúdióban zajlottak, Tóth Gábor producerkedésével. A klip pedig a Proving Ground Pictures és a Catasstrophy Prod. kooperációjaként jött létre, amelyek közül az utóbbi az előző dobosuk, Szekeres Dávid nevéhez köthető.

Helyszín