Neked én, nekem nem te

Neked én, nekem nem te

PREMIER: Rácz Gergő X OliverFromEarth!

A rádiós rekordokat döntögető Rácz Gergő ezúttal ismét sokakat érintő témát érint új dalában, amit az OliverFromEarth zenekarral közösen alkottak meg.
 
A Dal 2020 győztese idén már három mindent elsöprő slágert szállított, sőt Monstantól című, Orsovai Renivel közös dalával nem csak Fonogram-, de Petőfi díjat kapott, sőt, a track 20 héten át uralta a slágerlistákat.
 
A “Neked én, nekem nem te” egy párkapcsolati témát dolgoz fel, amelyet a dal szerzőjének, Patocska Olivérnek, az OliverFromEarth frontemberének 4 évig tartó kapcsolata ihletett.
 
 
“Rengeteg kárt okozott nekem ez az időszak, de sokat köszönhetek a lánynak, hiszen a jellemfejlődésem az évek során is ebből ered. Számtalan olyan szerzemény született, amit a kapcsolat inspirált: keserédes, depresszív és reményteli hangulatúak, azonban a “Neked én, nekem nem te” az utolsó, amit neki címeztem. Egy korszak lezárása ez, és örülök, hogy Rácz Gergővel közreműködve mutathatjuk meg, hiszen olyan előadókkal igyekszünk dolgozni, akiknek tiszteljük a munkásságát” - mondta Patocska Olivér a szerzeményről.
 
A klipet Rácz Gergő rendezte, és ő alkotta meg a benne látható látványos trükköket, a szöveg témája pedig egy olyan videóra inspirálta a zenészt, amivel szinte minden férfi tud azonosulni. A képi anyag főszereplője a szerelmével való vita közben arról fantáziál, milyen jó lenne veszekedés helyett inkább a haverokkal lógni. De persze nem teszi meg, inkább megoldja a konfliktust.
 
Hallgassátok meg az érzelmes újdonságot!