Prosectura: Földi nyalandók - új dal, új album, új DVD

Prosectura: Földi nyalandók - új dal, új album, új DVD

1999

A Prosectura október 10-én mutatja be újdonságait a Dürer Kertben.

Nyolc év után, most szombaton, 2015. október 10-én jelenik meg az EDGE Records / Hammer Music gondozásában a Prosectura együttes “Földi nyalandók” című új dalokat tartalmazó új CD-je, továbbá a banda 25 éves jubileumi DVD-je, illetve az elmúlt negyedszázad teljes diszkográfiájának az újrakiadása, ami így együtt, összesen 14(!) CD-t és két DVD-t tesz ki.
 
Az első szöveges videó / klip az új lemezről “A bennem háló…” című dalhoz készült, melyet a bemutató napján majdnem négyezren néztek meg.
 
 
A közönségtalálkozóval és dedikálással egybekötött lemezbemutató nagykoncert 2015. október 10-én a budapesti Dürer Kertben kerül megrendezésre.
 
Facebook esemény itt.
 
A Prosectura zenekar az új CD megjelentetéséhez meghirdetett egy közösségi adakozást is, vagyis ha valakinek kedvében áll és lehetősége van segíteni őket, az hozzájárulhat az új album stúdió- és gyártási költségeihez. Ezt a banda háromszorosan hálálja majd meg: természetesen egy “Földi nyalandók” CD-vel; továbbá egy, csak a támogatóknak készült exkluzív pólóval; és egy 2016-os budapesti ajándékkoncerttel.
 
További információ:
 

Helyszín