Rántott hús, és egyéb disznóságok
Nagyszabású sajtóesemény keretében nyitotta meg hivatalosan is kapuit a Buja Disznó(k) Gozsdu, most pedig hétvégén, november 9-én és 10-én vonzó akciókkal várja a nagyközönséget a franchise legfrissebb tagja.
Helyszíne miatt különbözik a többi Bujától, étlapja azonban a jól ismert fogásokat tartalmazza, a pezsgő pedig épp olyan jól csúszik itt egy ebédhez, mint például egy buli indításhoz.
Helyszíne miatt különbözik a többi Bujától, étlapja azonban a jól ismert fogásokat tartalmazza, a pezsgő pedig épp olyan jól csúszik itt egy ebédhez, mint például egy buli indításhoz.
“A Gozsdu udvar egy ideje már nem csak a szórakozással összeköthető, hanem a gasztronómiával is. A nap minden szakában várjuk a vendégeket, akár egy komplett ebédre, akár egy-egy italra ” - fogalmazott Valló Zoltán, a Buja Disznó(k) Gozsdu egyik tulajdonosa.
A hétvégére különleges akcióval készül az étterem:
Szombaton és vasárnapon különleges nyitóhétvégével várják a vendégeket. Az első 100 érkező rántott húst és krumplisalátát kap ajándékba, valamint pezsgővel és meglepetésekkel teszik teljessé az élményt. A nyitó esemény 12 órakor kezdődik szombaton, érdemes időben érkezni, pláne, ha a ház nyers pezsgőjét, a Francoist is megkóstolnák az érdeklődők, amelyre most a ház vendégei lesznek.
Rántott hús, és egyéb disznóságok
A Buja Disznók étlapján autentikus magyar ételek találhatók, friss és egyedi ízvilággal fűszerezve. A legnépszerűbb fogások között szerepel a ropogósra sült rántott hús, amelyet ínycsiklandó, különleges köretekkel, például klasszikus bécsi krumplisalátával vagy hasábburgonyával szolgálnak fel.
Ezenkívül a Buja Disznók Gozsdu a magyar ízvilágot modern csavarral is kínálja, amelyek kitűnnek a Gozsdu pezsgő hangulatában, és ha már pezsgőről van szó… A Buja Gozsdu remek helyszín egy esti pezsgőzésre is, mielőtt az ember beleveti magát az éjszakai forgatagba. Perszem, egy családi ebédhez vagy egy szombati randihoz épp ugyanennyire alkalmas a helyszín.
Ráadásul a ház pezsgője, a Francois nyers pezsgő is egy olyan választás, ami egyből fancy-vé teszi a megszokott "vasárnapi ebéd" hangulatot.
Fotó: Csákvári Péter