Reptérről metal nyelven - Heartkiller klippremier a Rockstar-on!

Reptérről metal nyelven - Heartkiller klippremier a Rockstar-on!

A Heartkiller zenekar 2011-ben alakult Debrecenben. Kezdetben a pop-rock vonalon tevékenykedtek, majd 2015-ben zenei irányt váltottak. Zenei stílusuk leginkább melodic metalként definiálható, melodic death elemekkel és fülbemászó dallamokkal, majdnem poprefrénekkel ötvözve. Szövegeik magyar nyelven íródnak és olyan témák jelennek meg bennük, mint a küzdés, harc az élettel és önmagukkal, csalódottság, depresszió, elmúlás, szerelem, ember és Isten kapcsolata, valamint a társadalomkritika. 
 
 
Két évvel, a zenekar legutóbbi "Mélyütés" című lemeze után, a közelmúltban készítettek egy "EKMO" névre keresztelt mini albumot. 
Most viszont egészen más alapból dolgoztak, amit talán mindannyian ismerünk. Korda György ismert slágere, a Reptér inspirálta a fiúkat, úgy döntöttek miért ne hallja a nagyérdemű ezt a dalt metal feldolgozásban is.
 
 
Korda Gyuri bácsi ugyan nem fogja üvöltve előadni, nem is kell, hiszen a Heartkiller ezt megteszi helyette és még klip is forgott hozzá, de mielőtt megnézzük, a zenekar üzent is a rajongóknak az új klip mellé:
 
" Gyuri bácsit mindenki szereti, a "Reptér"-t mindenki ismeri. Tiszteletadás ez a részünkről a munkássága előtt és egyben a karácsonyi ajándékunk is. Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk mindenkinek! :) "
 
 
A Heartkiller zenekart megtaláljátok TikTokon is! 

 

 

A cikk megjelenését a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.