Repülő testek?

Repülő testek?

Flying Bodies Fesztivál Augusztus 11-17.

Súlytalanság, levegő, szabadság. Repülni repülőgép nélkül a legjobb.
A Flying Bodies Fesztivál a FLOW és a tökéletes élmény tere. 
 
A 2014 óta szervezett Flying Bodies kurzussorozat utódja a 2019- ben első alkalommal megrendezésre kerülő Flying Bodies Fesztivál, mely a Duda Éva Társulat 10. évfordulójának egyik kiemelt programja.
Minden szempontból egyedi, progresszív programokra számíthatnak az érdeklődök, napközben cirkusz- , parkour- , tánc- kurzusok, később díjazott kortárs tánc előadások magyar és nemzetközi alkotóktól, meghökkentő cirkusz produkciók és pop-up performanszok az ipari építészet egyik különleges létesítményében, az Artus Kortárs Művészeti Stúdióban, ami Berlin indusztriál foglalt házainak hangulatát hozza.
 
Esténként pattog a hip- hop és zakatol a techno a város szívében ringatózó Trip hajón, ahol már csak a teraszon állva és a kilátásban gyönyörködve is szárnyra kap a szellem. A fesztivál képzési programja világszínvonalú oktatókat hoz Budapestre, hogy a legmagasabb szinten is, és a felfedezőknek egyaránt hasznos workshopokat kínálhasson.
 
Több off- program gondoskodik azokról, akiket nem a fejlődés és tanulás vonz ide, hanem a kurzusokon kívüli programokra kíváncsiak, amikre külön- külön is lehet jegyet venni, így mindenki megtalálhatja a maga útját és csatlakozhat a Flying Bodies Fesztivál közösségéhez.
 
A részletes programismertető nemsokára megtalálható lesz a weboldalon, addig is egy pár név:
Több nemzetközi előadó közül a holland Panama Pictures cirkusz társulat készül bemutatni két produkcióját is a fesztiválon, közösen slammelünk Kemény Zsófival, Pion Istvánnal és Bárány Bencével, koncertezünk a Mulató Aztékok és a Deep Glaze zenekarokkal, lehetőség lesz Gryllus Ábris beatjeire tombolni, tanulni a Yamakasi csoport egyik tagjától, Tony Thich- től, vagy részt venni a Tűzmadarak cirkusz csapat interaktív programjain.
 
Te vagy a fesztivál! Akció és dinamika, filozófia és életforma, közösség és család. Unod már a nagy fesztiválok személytelenségét? A Flying Bodies rendezvények minden évben a legizgalmasabb, legkülönlegesebb, legkreatívabb embereket hozzák össze, emellett a helyszínek tulajdonságai, és a programok struktúrája mind lehetővé teszik a legközvetlenebb, legszabadabb kapcsolódást egymáshoz. Intenzív fejlődés, felejthetetlen bulik és életre szóló barátságok ugródeszkája ez a fesztivál.
 
 
Repül a test, szárnyal a szellem. Hogy hangzik?