River Of Lust dalpremier!

River Of Lust dalpremier!

Right In the Middle

RNR, ami úgy seggbe rúg, hogy kilöttyen az agyvelőd a bőrdzsekire. Igen, ez a RIVER OF LUST, amit Erdős Szabolcs (gitár) és Almási Tamás (dob) hoztak össze Galambos Dorina (ének/szinti) és Mészáros Áron (basszer) társaságában. Szóval nekik jön most/hamarosan az új lemezük, a Black River, vagyis a teljes album számonként fog összeállni januárig, úgy, hogy kb. havonta kihoznak egy-egy dalt. Most pedig itt is az első kislemez!

Ütős, tempós, izmos, lezser és feszes, valódi rockzene. Misztikum és erotika.

Amúgy meg lemezbemutató: szeptember 15., Dürer!

 

A zenekarral készült interjúnkat pedig itt olvashatod!

 

"Úgy gondolom, hogy szerencsére nekünk nem csak a szánk nagy, hogyha rá kell lépni a fuzzra. Öregem, rá is léptünk az elmúlt három évben. Aki ott volt, az érezte. Megcsináltuk azt a lemezt, azóta sok minden lefolyt, itt van velünk Áron is most már." - mondta Szabi.

Dorina szerint "Eléggé jól szól a cucc. Lesznek pure rock&roll számok. Ez körülbelül a fele az egész felvételnek, a másik felén már komolyabb, nehezebb, elszállósabb hangvételű dalok találhatóak majd. Szöveg szempontjából is ez tapasztalható."

És akkor íme a Black River első kislemezdala, Right in the Middle

Tamás: "Ez egy őszinte, stenkes műfaj. Szóval őszintén és stenkesen kell játszani, és akkor érdekli az embereket. Ez az egyik legizgalmasabb műfaja a könnyűzenének, kb. 60 éve jelen van, tehát nem unalmas, az biztos."

"Ez már az a felvétel, amit négyen írtunk meg. Közösen. Elég jól fog szólni, erre törekszünk. Azt hiszem, hogy ez az a lemez, ami már közelebb lesz ahhoz, hogy mit is csinálunk, ezt legfőképpen a hangzásra értem. Nem koncepciólemez ez sem."

Szeptember 15., Dürer. Érdemes eljönni, mert körülbelül 45-50 perc folyamatos zenével készülnek, fölösleges beszédek nélkül. Ja, meg a Jackie's Gun is lenyom egy szettet, szóval egy elég húzós buli lesz.

Helyszín