ROAD dalpremier

ROAD dalpremier

A tökéletesség hibája

Kereken 3 hét múlva megjelenik a ROAD új, A tökéletesség hibája címre keresztelt nagylemeze, melynek címadó dala ma reggeltől elérhető a digitális zeneáruházakban.
 
 
Molnár Máté (ének, basszusgitár):
 
“Sokszor elgondolkodtam már azon, micsoda csoda az ember, hogy már-már tökéletes, hibátlan gépeket épít és sorra dönti le a technikai korlátokat. 
Közben meg egymást öljük, vagy ha nem, akkor éhen-szomjan halunk, vagy a saját hülyeségünk lesz a vesztünk. Szóval a fejlődésünknek, ha úgy tetszik a “tökéletességünknek” egyetlen gátja van, az pedig mi magunk vagyunk, az az ember, aki állandóan a tökéletességre törekszik. Miközben félig-meddig már mi is gépek vagyunk, ha nem is a szó szoros értelmében, de akkor is, élő mechanikák. 
Szerintem az emberi agy megvan hozzá, hogy kimásszunk a szarból, ez már nem azon múlik. Inkább a szívet, azt kéne bennünk kicserélni egy újra és akkor talán, vagy ki tudja? Erről szól a dal (?) talán, vagy ki tudja…”
 
A zenekar hetedik, 12 számot tartalmazó nagylemeze április 6-án jelenik meg, amelynek előfutáraként a srácok egy 4 perces ízelítővel is jelentkeztek, illetve videoklipet is forgattak a lemez “Sokkal jobb jónak lenni” című tételére, melyet várhatóan március végén mutatnak be. 
 
 
Az új lemez előrendelhető a zenekar hivatalos weboldalán.
 
A szokásos, baráti 999 Ft-os áron megjelenő kiadvány mellé limitált előrendelői póló, továbbá az összes eddigi ROAD lemez is beszerezhető.
A zenekar a hivatalos lemezmegjelenés előtti napon, azaz április 5-én a személyes átvételt választó előrendelők számára exkluzív dedikálást tart a budapesti Barba Negra Music Clubban!
 
A budapesti lemezbemutató koncert (04.30.) Facebook eseménye:
 
 
További turnédátumok:
 
04.06. Pécs @ E78 (lemezbemutató koncert)
04.07. Székesfehérvár @ FeZen Klub (lemezbemutató)
04.13. Debrecen @ Lovarda w/ Leander Kills, Dorothy, Useme
04.14. Tatabánya @ Földi Imre Sportcsarnok w/ Leander Kills, Dorothy, Useme
04.21. Hódmezővásárhely @ Hódtói Sportcsarnok w/ Leander Kills, Dorothy, Useme
04.27. Nyíregyháza @ Continental Arena w/ Ossian, Leander Kills, Dorothy, Useme
04.28. Miskolc @ Generali Arena w/ Ossian, Leander Kills, Dorothy, Useme
04.29. Zalaegerszeg @ Zalakerámia Sport -és Rendezvénycsarnok
04.30. Budapest @ Barba Negra Track lemezbemutató
05.05. Jászberény @ Szabadtéri Színpad w/ Ossian, Dorothy, Useme
05.12. Salgótarján @ Városi Sportcsarnok w/ Ossian, Leander Kills, Dorothy, Useme

Helyszín