Robin Schulcz a legnagyobb slágerekkel érkezik a Sea Star Fesztiválra

Robin Schulcz a legnagyobb slágerekkel érkezik a Sea Star Fesztiválra

Újabb neveket jelentett be a horvátországi nyárindító fesztivál, a Sea Star. Május 19-20. között Umag gyönyörű lagúnájában lép majd fel tökéletes hangulatteremtő zenékkel, a német világsztár DJ és producer Robin Schulz, aki az ötödik headlinere a jubiláló fesztiválnak. Hozzá csatlakozik majd Mahmut Orhan is.
 
30 országban több mint 450 arany, platina és gyémánt digitális díjjal a német DJ, producer és slágergyáros, Robin Schulz az elektronikus szcéna abszolút megasztárja. A "Waves" és a "Prayer in C" sláger-remixeivel meghódította a világ közönségét. Hat éven át szerepelt a DJ Magazine Top 100 DJs-ben, a világ legkiemelkedőbb DJ-inek éves listáján, Grammy-jelölést is kapott és olyan előadókkal működött együtt, mint David Guetta, Cheat Codes és James Blunt. Tavaly óta tagja a tekintélyes "One Billion Stream" klubnak a Spotify-on, mivel a "Sugar" című kislemeze meghaladta az egymilliárd streamet. Az elmúlt hónapokban a "Miss You" című kislemezével hódít, ami ismét egy sikeres együttműködés eredménye Oliver Tree-vel és újra feltette Schulzot a világ zenei listáinak első helyére. A jubileumi, ötödik Sea Star fellépése immár a második lesz, hiszen 2018-ban már fellépett a Sea Star színpadán az egyik talán legemlékezetesebb díszlettel.
 
 
Mahmut Orhan isztambuli DJ és producer ismét visszatér az umagi fesztivál színpadára, ahol 2019-ben lépett fel először. Az elmúlt évek egyik legígéretesebb tánczenei előadójaként a világ vezető fesztiváljain kötelező névvé vált. A török szupersztár az elmúlt néhány évadban robbanásszerűen fejlődött, köszönhetően elképesztő tehetségének. Olyan slágerek kötődnek a nevéhez, mint a „Feel”, „6 Days” és „Fly Above”, amelyek együttesen több mint egymilliárd YouTube-megtekintést és Spotify-streamelést értek el.
 
Amint azt már korábban megerősítettük, a Sea Star idei, jubileumi ötödik kiadása a The Prodigy-t látja majd vendégül a nagyszínpadon. Minden idők legjelentősebb electro-punk zenekarát korábban a fesztivál vezető headlinereként mutatták be, és idén ez lesz az első szabadtéri fellépésük. A psytechno műfaj királynője és a globális elektronikus zenei szcéna egyik legnagyobb új neve, Indira Paganotto idén először érkezik majd Umagba, a Sea Starra.
Május 19-20. között tehát igen erős kezdéssel indítja be a nyári fesztivál- és turisztikai szezont az umagi Sea Star Fesztivál. Ez az a hely, ami tavaly májusban, az első nagy horvátországi fesztivál központjául szolgált két és fél év szünet után, a hivatalos adatok szerint a második leglátogatottabb fesztivál volt Horvátországban.