Sabaton, Accept, Twilight Force - The Last Tour 2017: Teltház után új, nagyobb helyszín!

Sabaton, Accept, Twilight Force - The Last Tour 2017: Teltház után új, nagyobb helyszín!

A Sabaton eddigi legnagyobb szabású turnéja Budapestre is elér. Az eredetileg a Barba Negra Music Club-ba meghirdetett márciusi bulira a jegyek igen hamar - három hónappal a koncert előtt elfogytak.

A Hammer Concerts és a Barba csapata a zenekarral együttműködve éjjel-nappal azon dolgozott, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel nagyobb helyszínen kerüljön megrendezésre az esemény. Pár napja maga a Sabaton magyar nyelven üzent a rajongóknak a Facebook oldalán:
 
“Kedves Magyar Barátaink, köszönjük a támogatásotokat, amivel a csapat mögött álltok ez első perctől! A budapesti koncertre sokkal hamarabb elfogytak a jegyek, mint gondoltuk volna. Természetesen gondolkodunk, dolgozunk azon hogy milyen megoldást tudunk találni – jelenleg semmi nem biztos még. Addig is: Üdv és köszönet mindenkinek akinek megvan a jegye az “Utolsó turné” budapesti állomására, ahol az Accept és a Twilight Force lesz a vendégünk.”
 
A rendezvény tehát költözik, mégpedig a HUNGEXPO B Pavilonjába. Remélhetőleg az új, nagyobb helyszínnek köszönhetően senki sem marad le, senki sem marad kint. Mindemellett egy nagyobb szabású, látványosabb show-ra számíthatunk!
 
Az előre, a Barba Negrába megváltott jegyek természetesen érvényesek, akinek pedig még nincs belépője, az beszerezheti a korábbi jegyelővételi pontokon - Barba Negra, Hammer Zenebarlang, Headbanger, CD Pince -, illetve az alábbi online felületeken:
 
 
A The Last Tour természetesen nem az utolsó Sabaton turné lesz.
 
Joakim: "A Status Quo például már 1984-ben elindította a búcsúturnéját! (nevet) Annak már 42 éve és még mindig játszanak... Érted, amit mondok? Minden idők leghosszabb búcsúturnéját akarjuk megcsinálni, és ezt már időben el kell kezdenünk..." (nevet)
 
A nagyszabású buli különleges vendége a legendás német metal banda, az Accept, nyitó bandája pedig a fiatal svéd fantasy / euro-power metal banda lesz!
 
 

Helyszín