Senkinek sem akarnak megfelelni - Itt van Mező Misi és Szűcs Krisztián közös albuma

Senkinek sem akarnak megfelelni - Itt van Mező Misi és Szűcs Krisztián közös albuma

NAZA névvel tavaly évvégén még csak pár dallal, most pedig Az kell, ami nincs címmel egy komplett lemezzel hallgathatjuk Mező Misi és Szűcs Krisztián közös zenekarát.

A Magna Cum Laude és a(z ex) HS7 frontemberi mellett Szepesi Zsolt, az egyik legtehetségesebb fiatal hazai producer, és Mihalik Ábel, a Kispál és a Borz valamint a Kiscsillag zenekarok korábbi dobosa zenél. Első nagylemezük kapcsán fontosnak érzik, hogy nem akarnak sem a Magnás, sem a HS7-es, vagy a Kispál rajongóinak megfelelni, felszabadulva, elvárásoktól mentesen azt csinálják, amik ők maguk. „Ez egy impozáns start a zenekar életében. Olyan anyagot tudtunk összehozni, ami minden pillanatban inspirált bennünket. A lemez készülése közben igazából mi csak bábáskodtunk, a dalok magukat keltették életre. Kompromisszumok nélkül, valódi alkotói szabadságban dolgozunk. Az biztos, hogy mi nagyon szeretjük ezt a lemezt és izgatottan várjuk milyen lesz a fogadtatás.” – meséli lelkesen Mező Misi.
 
Szűcs Krisztián szerint Ideális esetben egy dal, egy lemez, egy zenekar megszületésének nincsen különösebb célja, sem oka, egész egyszerűen meg kell történnie. „A NAZA első albumánál sikerült ezt a ritka, áldott állapotot rögzíteni, amikor nem szorítanak rossz berögződések, stíluskényszerek, egóharcok, pusztán négy markánsan különböző zenei hátterű ember közösen és jóízűen összerakott valamit, amit nem tud, és nem is akar kategorizálni. Ha nem lenne nagyon elhasznált a szó, akkor azt mondanám, hogy örömzene.” – mondja az énekes.
 
Az album címadó dalához klip is készült, itt lehet megnézni:
 
 
Album infó:
 
Az kell, ami nincs (2017.)
 
1. A hang // Szűcs- Mező-Szepesi- Mihalik
2. Az kell, ami nincs // Szűcs- Mező- Szepesi
3. Utolsó ember// Szűcs-Mező.Szepesi-Mihalik
4. Ne gyere haza// Szűcs- Mező -Szepesi -Mihalik
5. Hova tűntél? // Szűcs-Mező-Szepesi-Mihalik
6. Minden király // Szűcs.Mező-Szepesi-Mihalik
7. Jéghideg mediterrán // Szűcs-Mező-Szepesi-Mihalik
8. Ez mind én vagyok // Szűcs-Mező-Szepesi-Mihalik
9. Szívemben nap van // Szűcs-Mező-Szepesi-Mihalik
10. Boldog tömeg // Szűcs-Mező-Szepesi
11. Halkabban beszélj // Szűcs-Mező-Vas Norbert
12. Valaki // Szűcs-Mező-Szepesi-Mihalik
 
Kiadó: O. S. Management