Sikeres debűt koncertet követően alkotói szabadságra megy a Johnny Be John zenekar

Sikeres debűt koncertet követően alkotói szabadságra megy a Johnny Be John zenekar

A tavalyi esztendő második felében több helyen is lehetett hallani és olvasni is a Johnny Be John zenekar megalakulásáról. December 23-án Dunaszerdahelyen debütált a budapesti rock and roll banda, méghozzá a Rómeó Vérzik zenekar vendégeként. A sikeres bemutatkozást követően azonban a zenekar alkotói szabadságra vonult, hogy minél publikálni lehessen az első dalt valamint videoklipet. 
 
A téli elvonulás azonban nem jelenti azt, hogy teljes lenne a hírzárlat a zenekar körül, sőt örömmel álltak a rendelkezésre -  az alkotói munkálatok közepette - a JBJ énekese és szólógitárosa. Elsőként még a tavalyi buli felől érdeklődtünk és, hogy milyen érzés volt végre színpadon, élő közönség előtt megszólaltatni a bandát. 
 
 
„Hatalmas felkészülést követően nagyon jól esett a zenélés. Óriási hála ezért a Rómeó Vérzik tagjainak. Elképesztően jó buli volt. Egy új Johnny Be John szerzeményt már el is tudtunk játszani. De alapvetően AC/DC, Sabbath nótákat toltunk valamint az első lemezemről jó pár dalt. Emiatt is boldog voltam, mert a Boogie című lemezemet szinte alig játszottuk közönség előtt pedig már több éve megjelent.” - nyilatkozta Peru a JBJ frontembere. 
 
A Johnny Be John tagjai azonban nagyon komoly elánnal dolgoznak azon, hogy minél előbb hallhassa a közönség az új, saját dalokat, ráadásul március elejére egy saját, fővárosi bulit is terveznek a srácok.  
 
„Kicsit erős lesz, hogy ilyen korán bevállalunk egy saját bulit, de a Muzikum a mi zenei közönségünk szórakozóhelye és több sztárvendég is színesíteni fogja a programot. Arról nem is beszélve, hogy remélhetőleg több saját dalt is bemutathatunk a tisztelt nagyérdeműnek." - mondta Kállai János a JBJ szólógitárosa. 
 
 
A zenekar első önálló koncertje március 3-án, egy ragyogónak ígérkező péntek este lesz a fővárosi Muzikumban, ahol komoly sztárvendégeket is felvonultat majd a program, így érdemes a hazai rock and roll muzsika kedvelőinek megjegyezni ezt a dátumot.