SOHN kivételes élő albummal ünnepli a Lemezboltok Napját

SOHN kivételes élő albummal ünnepli a Lemezboltok Napját

SOHN – Live with the Metropole Orkest - Április 18

Christopher Michael Taylor, vagyis művésznevén SOHNkülönleges ajándékkal készül a 2020-as Lemezboltok Napjára. Tavaly ugyanis a brit producer és dalszerző a Grammy-díjas holland Metropole Orkestrával lépett színpadra, mely egy jazz nagyzenekar és egy szimfonikus zenekar grandiózus kombinációja. Mindez az Amsterdam Dance Event zenei fesztivál nyitóestéjén történt, Hans Ek karmester vezényletével. 
 
A SOHN védjegyének számító hűvös elektronika és az 54 tagot számláló társulat a népszerű Melkveg koncerhelyszínt töltötte fel libabőrt csábító energiákkal és olyan SOHN-slágerekkel, mint a "The Wheel", a "Conrad" vagy az "Artifice".
 
"Hihetetlen lehetőség volt a Metropole-lal felépíteni egy ilyen speciális eseményt Amszterdamban - a körülmények egy másik dimenzióba emelték a dalokat, és szerencsére mindent rögzítettünk... Az album számomra végül több lett, mint egy élő felvétel. Valahogy a száraz elektronika és a gazdag hangszerelés hibridje,
és nagyon büszke vagyok rá, hogy így alakult." - nyilatkozta a művész.
 
Az este anyaga április 18-án egy dupla vinyl LP formájában ölt majd testet. A "The Wheel" című szerzemény felvétele azonban már meg is jelent és igazi audiovizuális csemege.
 
E különleges Record Store Day-es megjelenéssel nagyjából pont egybeesik majd SOHN három estés holland turnéja, mely májusban esedékes. Ezután Németország és Lengyelország felé veszi az irányt, sajnos magyar dátumról egyelőre nincs információ.