Foglald be most, vedd meg, ha már biztos!

Foglald be most, vedd meg, ha már biztos!

Speciális ajánlattal kedvez a közönségének a Barba Negra

Teljesen új szisztéma szerint vág bele a 2021-es szezonba a Barba Negra csapata. A budapesti szórakozóhely olyan opciót ajánl, amellyel bárki bebiztosíthatja a helyét a hazai zenekarok soron következő koncertjeire, anélkül, hogy a korlátozások feloldása előtt pénzt költene rá.
 
 
A koronavírus-járvány hatalmas káoszt okozott a zeneipar területén. A nagylétszámú tömegrendezvények betiltása nem csak az előadók, hanem a koncerthelyszínek számára is óriási bevételkiesést jelent. Bár volt egy rövid időszak, amikor 500 főig engedélyezték a zenés-táncos események megtartását, a rendezvények törlése, illetve halasztása, továbbá az újabbnál újabb dátumok egyeztetése kemény kihívások elé állította a klubokat. Mindez érthető módon a közönséget is elbizonytalanította: nem könnyű úgy tervezni, hogy a korlátozó intézkedések feloldásának egyelőre nincs biztos dátuma. 
 
A sok nehézség ellenére a Barba Negra szervezői igyekeznek megőrizni az optimizmusukat és bíznak abban, hogy hamarosan múltidőben beszélhetnek a járványról. A budapesti helyszín, amely márciusban elsőként reagált a vírushelyzetre, az intézkedések változásához igazodva folyamatosan újratervezi a programjait és a zenekarokkal egyeztetve új dátumokra helyezi az elmaradt koncerteket.
 
A közönségnek kedvezve ráadásul mostantól egy speciális rendszert is bevezetnek a klubban. Mivel a szervezők nem akarják, hogy ebben a bizonytalan helyzetben a vendégeik pénzt költsenek olyan eseményekre, amelyek időpontja az érvényben lévő szigorítások miatt egyelőre nem garantált, kidolgoztak egy szisztémát azok számára, akik – amennyiben a korlátozásokat feloldják - mindenképp szeretnének ott lenni a meghirdetett koncerteken. 
 
Az új rendszer lényege, hogy a vendégek már most regisztrálhatnak a Barba Negra programjaira, ezáltal jegyelővásárlási lehetőséghez jutva az adott bulin. A foglalás ingyenes és kizárólag hazai előadók koncertjeire vonatkozik, a korábbi rendeletekben meghatározott létszámkorláthoz igazodva. Az új szisztéma szerint a szigorítások feloldása utáni első 24 órában csak azok a vendégek tudnak majd belépőt vásárolni, akik a regisztrációjukkal előzetesen biztosították a helyüket a rendezvényekre. Egy személy a foglalásával maximum két jegyre jogosult egy-egy bulin.