Sűrű ősz előtt áll a Platon Karataev

Sűrű ősz előtt áll a Platon Karataev

október 31-én az Akvárium Klubban lépnek fel a Deep Glaze-zel

A Platon Karataev még csak két éve alakult, azóta viszont olyan sikereket értek el itthon és külföldön egyaránt, amivel csak igen kevés zenekar büszkélkedhet. Ősszel sem tétlenkednek, az új lemezhez készülnek kiadni az első single-t, Dél-Koreában és Európában is turnéznak, majd az Akvárium Klubban lépnek fel október 31-én a Deep Glaze-zel.
 
 
A 2016-ban alakult, Lev Tolsztoj karakterről elnevezett zenekar tavaly jelentette meg For Her című első nagylemezét, a közeljövőben viszont már a második album előfutáraként készülnek kiadni egy single-t, amihez klip is készül majd.
 
 
A zenekar októberben turnéra indul a világ másik felére, a szöuli Zandari Festán adnak három akusztikus és egy full band koncertet a koreai közönségnek. Azonban Korea után sem állnak meg pihenni, Európában folytatják tovább a koncertezést egy négy állomásos turné keretében.
 
 
Itthon október 31-én hallhatjuk őket az Akvárium Klubban, ahol a Deep Glaze-tel lépnek fel, és a tervek szerint a régi kedvencek mellett egy kis ízelítőt is kapunk majd az új számokból.
 

Helyszín