Szerdán újra Backstage Start!

Szerdán újra Backstage Start!

November 6-án folytatódik az Hangfoglaló Program Backstage sorozatának hatodik évada

November 6-án folytatódik az Hangfoglaló Program Backstage sorozatának hatodik évada.
 
A Backstage Starton ezúttal a témák a hazai kiadói helyzet és a szerző jogok lesznek. 
 
Ha még nem regisztráltál, még megteheted, az alábbi form kitöltésével.
 
Program
10.00-11.00
Lemezkiadók vagy menedzsmentcégek 
Előadó: Molnár Gábor (Gold Record)
 
A hazai popzene motorjai még mindig a lemezkiadók, csak éppen már nehéz igazán lemezkiadónak nevezni őket. A multifunkcionális szervezőcéggé alakult 360 fokos modellben dolgozó kiadók munkájáról és stratégiájáról beszélünk Molnár Gáborral, a Gold Record kiadó alapítójával és ügyvezetőjével. 
 
    
11.20-12.20    
Szerzői jog zenészeknek, menedzsereknek
Előadó: Dr. Tóth Péter Benjámin (Artisjus) 
 
Dr. Tóth Péter Benjamin az Artisjus Üzleti Transzformációs Főosztályának igazgatója exkluzív, 90 perces előadásban mutatja be a szerzői jog formáit, a jogosultak körét, és a közös jogkezelők működését.
 
 
12.45-14.00
Próbáld ki élőben! Backstage Start Workshopok
Limitált létszámú szakmai foglalkozások
 
Az előadások után két párhuzamos workshopon vehetnek részt a jelenlévők. A workshopok létszáma korlátozott, jelentkezni a regisztrációs felületen - és felszabaduló helyek esetén a helyszínen lehet.
 
Molnár Gábor: Kiadók vagy menedzsmentcégek? 
A kiadói modell gyakorlati oldalát térképezik fel a résztvevők a workshop során. Hogyan és mikor érdemes megkeresni egy kiadót, milyen dealek köthetőek, milyen stratégiák képzelhetőek el a közös munka során - mindezekre a kérdésekre választ kaphattok Molnár Gábor segítségével. 
 
 
Dr. Tóth Péter Benjámin: Szerzői jog
Ezen a workshopon két téma közül választhatnak majd a jelenlévők: 
A workshop során dr. Tóth Péter Benjámin segítségével olyan szerzői jogi problémákra keresünk gyakorlati válaszokat, amelyek az előadók és zenekarok működése kapcsán felmerülnek. 
 
vagy
 
A workshop során a SZIR felületén vezeti végig a hallgatókat  dr. Tóth Péter Benjámin, bemutatja a felületet lehetőségeit és azt hogyan segíti a jogdíjakkal kapcsolatos ügyek intézését.