Szerelem-magány, képzelet-valóság: Itt az új Emma Undressed-klip

Szerelem-magány, képzelet-valóság: Itt az új Emma Undressed-klip

Új énekesnővel folytatja tovább a debreceni pop-metál zenekar, ám ez cseppet sem vett vissza a csapat lendületéből.

"2017 nagyon sikeres év volt zenekarunk számára. Év elején változás történt az énekesi poszton, majd márciusban indultunk a nagy múltú Dobbantó tehetségkutató fesztiválon, ahol beválogattak minket az elődöntőbe. Az itt nyújtott koncertünk eredményeképp bekerültünk a nyári döntőbe,  ami azért is rendkívül örömteli, mivel ez volt az új énekesünk legelső koncertje. Ezt követően megnyertük az Öröm a zene program nyíregyházi döntőjét, melynek köszönhetően bekerültünk a Budapest Music Expon megrendezésre kerülő országos döntőbe. Júniusban az ország legnagyobb szabadtéri tehetségkutató fesztiválján, az ÉTER Fesztivál döntőjén képviseltük Debrecent, illetve a Dobbantó tehetségkutató döntőjén nyújtott teljesítményünk alapján egy budapesti fellépés lehetőségével jutalmaztak minket a Gödör Klubban. Júniusban felléphettünk a debreceni Campus Fesztiválon is, majd leforgattuk az új klipünket.
 
A klipet a Rózsa Produktum készítette (https://www.facebook.com/rozsaproduktum), akik a legelső hivatalos klipünket is forgatták még 2015-ben. A videót egy nap alatt vettük fel, a beltéri jelenetek Debrecenben, a kültéri jelenetek Egyeken, a Tisza holtágainál játszódnak. Reggel 9-től este 11-ig tartott a forgatás, amit igencsak megnehezített a szúnyoginvázió. (Ez utóbbi tényt a helyi sajtó fel is kapta: http://www.dehir.hu/kultura/650-szunyog-serult-meg-a-debreceni-banda-klipjenek-forgatasan-videoval/2017/08/22/). A végeredményt látva viszont abszolút megért minden csepp vért az egész!"
 
Rózsa Gábor – aki a forgatókönyvet is írta –, így vélekedett a videóról: „Ezt a klipet azoknak ajánlom, akik a gondolkodósabb dolgokat szeretik. Az elrejtett dolgokat. Egy lány, aki szenved a függőségeitől. Szerelem-magány, képzelet-valóság. ”